Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EmreFK Adıyaman fk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Çıkıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çıkıkçı met een sublieme pass. Akseki rent richting de bal. Balkaner onderschept slim de pass. Balkaner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Erkişi rent richting de bal. Erkişi probeert naar een medespeler te passen. Eroğlu rent richting de bal. Yazıhan verovert de bal door een tackle van achteren. Yazıhan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ufuker met een harde bal richting middenveld. Balkaner kopt de bal weg. Daar is Özdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EmreFK - Adıyaman fk 1:0

15e minuut.
Özdem geeft de bal voor. Eroğlu kopt de bal weg. Kilim heeft problemen om de bal te vangen. Yazıhan rent richting de bal. Yazıhan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EmreFK - Adıyaman fk 1:1

20e minuut.
Yazıhan kopt de bal weg. Kilim rent richting de bal. Eldeviren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kilim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erkişi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ufuker trapt de bal weg. Akseki kopt de bal weg. Klungelig pakt Eroğlu de bal. Yazıhan is nu in balbezit. Yazıhan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sinop geeft een lange en hoge pass. Toprak kopt de bal weg. Daar is Çakıcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilim rent richting de bal. Kilim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EmreFK - Adıyaman fk 1:2

38e minuut.
Kilim is nu in balbezit. Yazıhan rent richting de bal. Kilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıhan rent richting de bal. Yazıhan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EmreFK - Adıyaman fk 1:3

40e minuut.
Tok geeft een lange en hoge pass. Erkişi kopt de bal weg. Çakıcı rent richting de bal. Yazıhan onderschept slim de pass. Yazıhan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tok geeft een hoge lob. Akseki rent richting de bal. Akseki passt de bal in één keer door. Yazıhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıhan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EmreFK - Adıyaman fk 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EmreFK 71%, Adıyaman fk 29%.
EmreFK - Adıyaman fk 1:4

49e minuut.
Toprak geeft een hoge lob. Inworp. Kunduracı met de inworp. Kilim heeft problemen om de bal te vangen. Kilim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EmreFK - Adıyaman fk 1:5

50e minuut.
Koçyiğit rent richting de bal. Koçyiğit passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Çakıcı de bal. Yazıhan is nu in balbezit. Yazıhan draait met de bal, schiet en ... Ufuker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kilim passt de bal in één keer door. Yazıhan is nu in balbezit. Tınaz rent richting de bal. Yazıhan onderschept slim de pass. Yazıhan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fidan met een sublieme pass. Akseki rent richting de bal. Akseki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Koçyiğit de bal. Koçyiğit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Eroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilim passt de bal zonder na te denken. Yazıhan is nu in balbezit. Yazıhan haalt uit met een fantastische trap. Ufuker bokst de bal weg. Kilim heeft problemen om de bal te vangen. Kilim haalt uit met een fantastische trap. Ufuker bokst de bal weg. Yazıhan is nu in balbezit. Yazıhan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
EmreFK - Adıyaman fk 1:6

64e minuut.
Kilim is nu in balbezit. Kilim passt de bal in één keer door. Tok heeft problemen om de bal te vangen. Yazıhan is nu in balbezit. Yazıhan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Güneşadam heeft problemen om de bal te vangen. Koçyiğit is nu in balbezit. Erkişi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Koçyiğit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EmreFK - Adıyaman fk 2:6

90e minuut.
Güneşadam rent richting de bal. Güneşadam passt de bal met de wreef. Inworp. Toprak met een snelle inworp. Fidan geeft een hoge lob. Adışanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EmreFK 48%, Adıyaman fk 52%.
EmreFK - Adıyaman fk 2:6