Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaziantep FK Trabzon.spor
442 Tactiek sokker
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 45.6
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Rizelioğlu is nu in balbezit. Rizelioğlu speelt de bal door. Taşkıran speelt de bal door. Karcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yumurtacı rent richting de bal. Yumurtacı geeft een lange en hoge pass. Kaplanoğlu speelt de bal door. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Yumurtacı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taşkıran met een snelle inworp. Kaplanoğlu rent richting de bal. Kaplanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Rizelioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akyüz onderschept slim de pass. Akyüz speelt de bal door. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Taşkıran met een snelle inworp. Kaplanoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yumurtacı de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Altınok met een sublieme pass. Kaplanoğlu is nu in balbezit. Kaplanoğlu passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taşkıran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Rizelioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rizelioğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taşkıran met de inworp. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep FK - Trabzon.spor 0:1

28e minuut.
Taşkıran rent richting de bal. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aloğlu geeft een lange en hoge pass. Büyükköprülü kopt de bal weg. Altınok met een sublieme pass. Karcıoğlu is nu in balbezit. Karcıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karamurad trapt de bal weg van het doel. Altınok kopt de bal weg. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz schiet op doel. Karamurad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Altınok passt de bal met de wreef. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kaplanoğlu is nu in balbezit. Taşkıran rent richting de bal. Taşkıran speelt de bal door. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep FK - Trabzon.spor 0:2

39e minuut.
Aloğlu passt de bal zonder na te denken. Kerker speelt de bal door. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Yumurtacı probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep FK - Trabzon.spor 0:3

42e minuut.
Akyüz rent richting de bal. Akyüz passt de bal zonder na te denken. Karcıoğlu rent richting de bal. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Karamurad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep FK - Trabzon.spor 0:4

44e minuut.
Öztekeci rent richting de bal. Kerker verovert de bal door een tackle van achteren. Kerker passt de bal met de wreef. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep FK - Trabzon.spor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep FK 87%, Trabzon.spor 13%.
Gaziantep FK - Trabzon.spor 0:5

54e minuut.
Altınok controleert de bal met de borst. Altınok passt de bal met de wreef. Akyüz is nu in balbezit. Akyüz draait met de bal, schiet en ... Büyükköprülü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yultuğ geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altınok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerker geeft een lange en hoge pass. Karcıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yultuğ rent richting de bal. Altınok onderschept slim de pass. Altınok speelt de bal door. Daar is Akyüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akyüz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Altınok probeert naar een medespeler te passen. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu passt de bal in één keer door. Kaplanoğlu is nu in balbezit. Kaplanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Taşoğlu met een sublieme pass. Öztekeci kan de bal niet met de borst controleren. Kaplanoğlu met een sublieme pass. Akyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyüz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Taşkıran is nu in balbezit. Taşkıran speelt de bal door. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yumurtacı de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Karcıoğlu de bal onder controle te krijgen. Kızılateş is nu in balbezit. Kızılateş passt de bal zonder na te denken. Akyüz rent richting de bal. Akyüz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep FK - Trabzon.spor 0:6

81e minuut.
Taşkıran met een snelle inworp. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli rent richting de bal. Karcıoğlu onderschept slim de pass. Karcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Büyükköprülü bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükköprülü geeft een lange en hoge pass. Kerker kopt de bal weg. Kaplanoğlu rent richting de bal. Kaplanoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Karamurad met een harde bal richting middenveld. Altınok rent richting de bal. Altınok probeert naar een medespeler te passen. Akyüz is nu in balbezit. Akyüz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Karamurad trapt de bal weg van het doel. Daar is Altınok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınok met een sublieme pass. Karcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akyüz rent richting de bal. Akyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep FK - Trabzon.spor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep FK 89%, Trabzon.spor 11%.
Gaziantep FK - Trabzon.spor 0:7