Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bigteam Kırasaray
yeni1 Tactiek Sweep
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy draait met de bal, schiet en ... Burçak probeert de bal aan de voet te houden. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Borowy is nu in balbezit. Borowy passt de bal zonder na te denken. Giua rent richting de bal. Giua schiet op doel. Teber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Kırasaray 1:0

14e minuut.
Giua is nu in balbezit. Borowy is nu in balbezit. Borowy speelt de bal door. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Kırasaray 2:0

17e minuut.
Tolun met de inworp. Lameiro is nu in balbezit. Erpençe speelt de bal door. Giua rent richting de bal. Giua schiet op doel. Teber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burçak rent richting de bal. Burçak passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Lameiro de bal onder controle te krijgen. Lameiro schiet op doel. Kargıcı probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Maślanka probeert de bal met de borst te controleren. Lameiro is nu in balbezit. Lameiro geeft een hoge lob. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Arabacı met een sublieme pass. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka met een sublieme pass. Giua is nu in balbezit. Giua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lameiro heeft problemen om de bal te vangen. Giua rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Burçak ... Strafschop! Giua is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borowy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Kırasaray 3:0

27e minuut.
Erpençe geeft een hoge lob. Zebić rent richting de bal. Zebić met een sublieme pass. Lameiro rent richting de bal. Lameiro geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Teber met een harde bal richting middenveld. Maślanka kopt de bal weg. Giua rent richting de bal. Giua haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Kırasaray 4:0

30e minuut.
Giua is nu in balbezit. Daar is Lameiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giua rent richting de bal. Lameiro is nu in balbezit. Lameiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rzepka is nu in balbezit. Borowy met een sublieme pass. Giua rent richting de bal. Giua schiet op doel. Teber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Kırasaray 5:0

40e minuut.
Arabacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabacı passt de bal zonder na te denken. Erpençe kan de bal niet met de borst controleren. Giua is nu in balbezit. Giua schiet op doel. Teber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Kargıcı de bal onder controle te krijgen. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua draait met de bal, schiet en ... Paal! Zebić speelt de bal door. Teber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rzepka geeft de bal voor. Borowy heeft problemen om de bal te vangen. Borowy kopt de bal weg. Giua rent richting de bal. Giua schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Kırasaray 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteam 24%, Kırasaray 76%.
bigteam - Kırasaray 6:0

66e minuut.
Lameiro probeert de bal met de borst te controleren. Tolun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lameiro. Lameiro krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Zebić met de inworp. Pieronek met een sublieme pass. Rzepka probeert naar een medespeler te passen. Giua rent richting de bal. Giua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Kırasaray 7:0

83e minuut.
Maślanka met een sublieme pass. Zebić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebić geeft de bal voor. Giua is nu in balbezit. Giua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Kırasaray 8:0

88e minuut.
Rzepka speelt de bal door. Giua bereikt de bal nog maar net als eerste. Giua passt de bal zonder na te denken. Borowy is nu in balbezit. Borowy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bigteam - Kırasaray 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bigteam 22%, Kırasaray 78%.
bigteam - Kırasaray 9:0