Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kırasaray zirve spor kulübü
Sweep Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Günaltay is nu in balbezit. Tolun onderschept slim de pass. Tolun speelt de bal door. Karabatak rent richting de bal. Karabatak schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Karanlık met de inworp. Yemişçi is nu in balbezit. Arabacı verovert de bal door een tackle van achteren. Arabacı geeft een hoge lob. Karabatak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Erpençe probeert de bal met de borst te controleren. Turunç speelt de bal door. Karabatak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabatak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kırasaray - zirve spor kulübü 0:1

17e minuut.
Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Günaltay verovert de bal door een tackle van achteren. Günaltay passt de bal met de wreef. Turunç is nu in balbezit. Turunç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Adıtemiz is nu in balbezit. Adıtemiz speelt de bal door. Gökmen is nu in balbezit. Gökmen haalt uit met een fantastische trap. Cömert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kırasaray - zirve spor kulübü 1:1

22e minuut.
Günaltay rent richting de bal. Tolun onderschept slim de pass. Tolun geeft een lange en hoge pass. Uluarslan rent richting de bal. Uluarslan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kırasaray - zirve spor kulübü 2:1

32e minuut.
Arabacı met een snelle inworp. Deblekelioğlu is nu in balbezit. Deblekelioğlu geeft de bal voor. Uluarslan is nu in balbezit. Uluarslan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kalkan de bal. Gökmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökmen draait met de bal, schiet en ... Cömert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırasaray - zirve spor kulübü 3:1

35e minuut.
Yemişçi met een snelle inworp. Klungelig pakt Turunç de bal. Erpençe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turunç raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Turunç kan niet meer verder spelen. Börekçi komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Arabacı geeft de bal voor. Inworp. Yemişçi met de inworp. Börekçi rent richting de bal. Börekçi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karabatak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırasaray - zirve spor kulübü 3:2

43e minuut.
Günaltay is nu in balbezit. Günaltay probeert naar een medespeler te passen. Burçak is nu in balbezit. Karabatak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabatak haalt uit met een fantastische trap. Teber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kırasaray 57%, zirve spor kulübü 43%.
Kırasaray - zirve spor kulübü 3:2

48e minuut.
Burçak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yemişçi met een snelle inworp. Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Yaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolun verovert de bal door een tackle van achteren. Tolun met een sublieme pass. Uluarslan is nu in balbezit. Uluarslan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi haalt uit met een fantastische trap. Karabatak controleert de bal met de borst. Karabatak draait met de bal, schiet en ... Teber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kırasaray - zirve spor kulübü 3:3

79e minuut.
Yemişçi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arabacı. Yemişçi raakt geblesseerd tijdens het duel. Karakoçoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karabatak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabatak haalt uit met een fantastische trap. Teber bokst de bal weg.

82e minuut.
Erpençe is nu in balbezit. Börekçi rent richting de bal. Börekçi passt de bal met de wreef. Karabatak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabatak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Gökmen rent richting de bal. Gökmen geeft de bal voor. Uluarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan haalt uit met een fantastische trap. Cömert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırasaray - zirve spor kulübü 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kırasaray 40%, zirve spor kulübü 60%.
Kırasaray - zirve spor kulübü 4:3