Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ankara Spor Kırasaray
Normal Tactiek Sweep
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Özerdinç rent richting de bal. Deblekelioğlu begaat een overtreding. Özerdinç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özerdinç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tolun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güleray rent richting de bal. Güleray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tolun is nu in balbezit. Yavuz verovert de bal door een tackle van achteren. Yavuz met een sublieme pass. Güleray rent richting de bal. Güleray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ankara Spor - Kırasaray 1:0

26e minuut.
Oduncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolun verovert de bal door een tackle van achteren. Tolun passt de bal zonder na te denken. Uluarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Deblekelioğlu is nu in balbezit. Tanyeli verovert de bal door een tackle van achteren. Tanyeli met een sublieme pass. Güleray bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökmen rent richting de bal. Gökmen speelt de bal door. Uluarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Ankara Spor - Kırasaray 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ankara Spor 56%, Kırasaray 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Ankara Spor - Kırasaray 1:1

48e minuut.
Albayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan onderschept slim de pass. Uluarslan passt de bal in één keer door. Gökmen rent richting de bal. Gökmen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Arabacı speelt de bal door. Tolun rent richting de bal. Tolun probeert naar een medespeler te passen. Ataoğlu rent richting de bal. Gökmen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osmaniyeliler met een harde bal richting middenveld. Güleray kopt de bal weg. Oklar rent richting de bal. Oklar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Erpençe onderschept slim de pass. Erpençe met een sublieme pass. Oduncu probeert naar een medespeler te passen. Güleray rent richting de bal. Güleray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tolun onderschept slim de pass. Tolun probeert naar een medespeler te passen. Özerdinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Uluarslan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Civelek de bal. Deblekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özerdinç. Özerdinç krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Oduncu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elyıkar komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Elyıkar probeert naar een medespeler te passen. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Civelek zijn tegenspeler op de grond. Civelek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ankara Spor 63%, Kırasaray 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Ankara Spor - Kırasaray 1:1