Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kandıra LAST EAGLE FC
532 V2 Tactiek YENİDE YENİ
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
42.7 gemiddelde waardering 33.7
goed Schieten redelijk
redelijk Passen goed
solide Verdedigen redelijk


7e minuut.
Arabacı is nu in balbezit. Türkinan verovert de bal door een tackle van achteren. Türkinan passt de bal met de wreef. Birsöz rent richting de bal. Birsöz schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Parolli is nu in balbezit. Parolli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaziantepliler met de inworp. Burkat geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kemancı passt de bal zonder na te denken. Sütlü speelt de bal door. Çuhadar geeft een hoge lob. Uyumlu rent richting de bal. Uyumlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tekdüzen is nu in balbezit. Türkay onderschept slim de pass. Türkay passt de bal met de wreef. Kemancı is nu in balbezit. Kemancı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Parolli speelt de bal door. Kądziołka geeft een hoge lob. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz haalt uit met een fantastische trap. Özgüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kandıra - LAST EAGLE FC 1:0

32e minuut.
Ötkün met een sublieme pass. Alfonso rent richting de bal. Hotoleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hotoleanu geeft een hoge lob. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kemancı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaziantepliler probeert de bal met de borst te controleren. Birsöz rent richting de bal. Birsöz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sarı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kemancı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türkay rent richting de bal. Türkay passt de bal met de wreef. Kemancı heeft problemen om de bal te vangen. Kemancı geeft een lange en hoge pass. Özgüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Türkinan de bal. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kandıra - LAST EAGLE FC 2:0

44e minuut.
Uyumlu rent richting de bal. Uyumlu met een sublieme pass. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kandıra - LAST EAGLE FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kandıra 50%, LAST EAGLE FC 50%.
FC Kandıra - LAST EAGLE FC 3:0

47e minuut.
Kemancı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türkay rent richting de bal. Türkay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kemancı de bal. Kemancı geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Birsöz onderschept slim de pass. Arabacı begaat een overtreding. Birsöz raakt geblesseerd tijdens het duel. Türkay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Birsöz rent richting de bal. Türkinan is nu in balbezit. Türkinan haalt uit met een fantastische trap. Özgüven maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Türkay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burkat. Türkay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kemancı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sarı de bal. Türkinan is nu in balbezit. Türkinan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Hotoleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hotoleanu geeft de bal voor. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz haalt uit met een fantastische trap. Özgüven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kądziołka rent richting de bal. Kądziołka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaziantepliler met een snelle inworp. Burkat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Musabeyli trapt de bal weg van het doel. Birsöz kopt de bal weg. Arabacı is nu in balbezit. Türkinan verovert de bal door een tackle van achteren. Türkinan schiet op doel. Özgüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Klungelig pakt Kemancı de bal. Kemancı geeft een lange en hoge pass. Sarı controleert de bal met de borst. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kandıra 44%, LAST EAGLE FC 56%.
FC Kandıra - LAST EAGLE FC 3:0