Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultrabasar Kocaeli Spor41
4-4-2 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hacılar geeft de bal voor. Valk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kendir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kendir haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baytar de bal onder controle te krijgen. Muğlalıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Taşkınalper passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Valk de bal. Valk passt de bal in één keer door. Kendir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrabasar - Kocaeli Spor41 1:0

6e minuut.
Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbilginer is nu in balbezit. Onikişubat verovert de bal door een tackle van achteren. Akseki is nu in balbezit. Akseki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Drzewosz geeft een hoge lob. Daar is Baytar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kendir rent richting de bal. Kendir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrabasar - Kocaeli Spor41 2:0

22e minuut.
Karaibrahimoğlu is nu in balbezit. Karaibrahimoğlu geeft de bal voor. Daar is Fındıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Drzewosz met een snelle inworp. Taşkınalper kan de bal niet met de borst controleren. Osmaniyeliler speelt de bal door. Drzewosz geeft de bal voor. Muğlalıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrabasar - Kocaeli Spor41 3:0

32e minuut.
Kendir onderschept slim de pass. Kendir passt de bal met de wreef. Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrabasar - Kocaeli Spor41 4:0

35e minuut.
Silion met de inworp. Kendir is nu in balbezit. Kendir geeft de bal voor. Valk rent richting de bal. Valk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Aker met een sublieme pass. Drzewosz is nu in balbezit. Drzewosz passt de bal met de wreef. Taşkınalper is nu in balbezit. Taşkınalper haalt uit met een fantastische trap. Muğlalıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrabasar 30%, Kocaeli Spor41 70%.
ultrabasar - Kocaeli Spor41 4:0

48e minuut.
Fındıkçı is nu in balbezit. Drzewosz onderschept slim de pass. Drzewosz speelt de bal door. Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper schiet op doel. Muğlalıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrabasar - Kocaeli Spor41 5:0

49e minuut.
Silion geeft een hoge lob. Osmaniyeliler kopt de bal weg. Valk probeert naar een medespeler te passen. Taşkınalper heeft problemen om de bal te vangen. Taşkınalper geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Osmaniyeliler probeert naar een medespeler te passen. Aker controleert de bal met de borst. Drzewosz probeert naar een medespeler te passen. Aker is nu in balbezit. Aker geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fındıkçı heeft problemen om de bal te vangen. Valk rent richting de bal. Valk passt de bal met de wreef. Taşkınalper is nu in balbezit. Taşkınalper draait met de bal, schiet en ... Muğlalıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Drzewosz met een sublieme pass. Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşsu rent richting de bal. Taşkınalper verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkınalper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Aker kopt de bal weg. Klungelig pakt Kendir de bal. Silion is nu in balbezit. Silion geeft een lange en hoge pass. Taşkınalper springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Muğlalıoğlu trapt de bal weg. Güneyer heeft problemen om de bal te vangen. Valk speelt de bal door. Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kendir is nu in balbezit. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion geeft een lange en hoge pass. Taşkınalper is nu in balbezit. Taşkınalper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrabasar - Kocaeli Spor41 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrabasar 17%, Kocaeli Spor41 83%.
ultrabasar - Kocaeli Spor41 6:0