Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doğan SK Fitty
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Dicle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erzincanlılar. Dicle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Samsun rent richting de bal. Samsun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doğan SK - Fitty 0:1

20e minuut.
Oraloğlu met een harde bal richting middenveld. Daar is Erzincanlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Saydam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Şen onderschept slim de pass. Samsun rent richting de bal. Samsun passt de bal met de wreef. Şen is nu in balbezit. Şen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Erzincanlılar geeft een hoge lob. Klungelig pakt İsabeyli de bal. İsabeyli passt de bal met de wreef. Samsun bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsun schiet op doel. Sarmal bokst de bal weg.

30e minuut.
Saydam verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Hepşen de bal. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hepşen is nu in balbezit. Hepşen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Doğan SK - Fitty 1:1

39e minuut.
Dicle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicle geeft een hoge lob. Saydam heeft problemen om de bal te vangen. Şen rent richting de bal. Şen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Samsun heeft problemen om de bal te vangen. Şen rent richting de bal. Şen met een sublieme pass. Samsun bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doğan SK - Fitty 1:2

44e minuut.
Hepşen speelt de bal door. Daar is Saydam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samsun rent richting de bal. Samsun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğan SK 57%, Fitty 43%.
Doğan SK - Fitty 1:2

66e minuut.
Pekuysal onderschept slim de pass. Pekuysal speelt de bal door. Özal rent richting de bal. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Saydam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hepşen onderschept slim de pass. Özal is nu in balbezit. Hepşen onderschept slim de pass. Hepşen schiet op doel. Oraloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Doğan SK - Fitty 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğan SK 55%, Fitty 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Doğan SK - Fitty 2:2