Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trabzonspor23 MineStreet
Normal Tactiek GOLYOK
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Bülbül is nu in balbezit. Piszpan verovert de bal door een tackle van achteren. Piszpan passt de bal zonder na te denken. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Briseño onderschept slim de pass. Briseño met een sublieme pass. Jinghuang speelt de bal door. Piszpan is nu in balbezit. Piszpan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dydek geeft de bal voor. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuroń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuroń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuroń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuroń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 0:1

10e minuut.
Wilches rent richting de bal. Wilches geeft de bal voor. Derince heeft problemen om de bal te vangen. Piszpan is nu in balbezit. Piszpan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 0:2

14e minuut.
Jinghuang is nu in balbezit. Jinghuang met een sublieme pass. Piszpan rent richting de bal. Piszpan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 0:3

15e minuut.
Eksen verovert de bal door een tackle van achteren. Manav is nu in balbezit. Manav passt de bal met de wreef. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń draait met de bal, schiet en ... Darende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 0:4

17e minuut.
Artvinli rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briseño met een snelle inworp. Jinghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinghuang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilches met een snelle inworp. Jinghuang is nu in balbezit. Jinghuang schiet op doel. Darende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 0:5

22e minuut.
Briseño geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sütçüimam de bal onder controle te krijgen. Kuroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 0:6

23e minuut.
Kuroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırpan speelt de bal door. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tırpan kopt de bal weg. Kuroń rent richting de bal. Kuroń passt de bal met de wreef. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 0:7

26e minuut.
Klungelig pakt Piszpan de bal. Piszpan met een sublieme pass. Kuroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroń schiet op doel. Darende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Bülbül de bal. Briseño probeert naar een medespeler te passen. Derince rent richting de bal. Piszpan onderschept slim de pass. Piszpan draait met de bal, schiet en ... Darende bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 0:8

37e minuut.
Eksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav is nu in balbezit. Eksen rent richting de bal. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav draait met de bal, schiet en ... Paal! Barzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 1:8

42e minuut.
Sütçüimam kopt de bal weg. Jinghuang is nu in balbezit. Jinghuang met een sublieme pass. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 1:9

45e minuut.
Bülbül geeft een hoge lob. Iscru kopt de bal weg. Bülbül probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piszpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piszpan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabzonspor23 84%, MineStreet 16%.
trabzonspor23 - MineStreet 1:9

46e minuut.
Eksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanesi rent richting de bal. Fanesi geeft een hoge lob. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Darende met een harde bal richting middenveld. Daar is Tırpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuroń rent richting de bal. Kuroń schiet op doel. Darende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 1:10

68e minuut.
Briseño is nu in balbezit. Briseño geeft een hoge lob. Ilgaz heeft problemen om de bal te vangen. Piszpan rent richting de bal. Piszpan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 1:11

76e minuut.
Klungelig pakt Wilches de bal. Wilches probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fanesi de bal. Eksen rent richting de bal. Eksen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jinghuang rent richting de bal. Jinghuang passt de bal met de wreef. Kuroń rent richting de bal. Kuroń draait met de bal, schiet en ... Darende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 1:12

84e minuut.
Derince verovert de bal door een tackle van achteren. Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briseño speelt de bal door. Piszpan rent richting de bal. Piszpan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Darende trapt de bal weg van het doel. Briseño kopt de bal weg. Piszpan probeert naar een medespeler te passen. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 1:13

87e minuut.
Kuroń passt de bal in één keer door. Derince bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan onderschept slim de pass. Piszpan draait met de bal, schiet en ... Darende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor23 - MineStreet 1:14

89e minuut.
Piszpan rent richting de bal. Piszpan passt de bal met de wreef. Wilches met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuroń de bal. Kuroń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabzonspor23 80%, MineStreet 20%.
trabzonspor23 - MineStreet 1:14