Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATHLETİC ATİK FC The Red Mamba
atik4-3-3 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Arifov heeft problemen om de bal te vangen. Mazaropi rent richting de bal. Szajter met een sublieme pass. Arifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arifov schiet op doel. Günileri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 1:0

5e minuut.
Zamanlı heeft problemen om de bal te vangen. Arifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arifov passt de bal zonder na te denken. Mazaropi rent richting de bal. Mazaropi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Szajter passt de bal zonder na te denken. Arifov speelt de bal door. Mazaropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi draait met de bal, schiet en ... Günileri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 2:0

11e minuut.
Günileri trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boina met een snelle inworp. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Çiftelli geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arifov zal de hoekschop nemen. Mazaropi rent richting de bal. Mazaropi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mazaropi rent richting de bal. Arifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi rent richting de bal. Mazaropi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Çiftelli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ulduz kopt de bal weg. Klungelig pakt Kayabaşı de bal. Ağabalayev probeert naar een medespeler te passen. Mazaropi is nu in balbezit. Mazaropi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 3:0

18e minuut.
Ağabalayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazaropi rent richting de bal. Bercan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazaropi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mazaropi neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Mazaropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mazaropi heeft problemen om de bal te vangen. Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arifov is nu in balbezit. Arifov haalt uit met een fantastische trap. Günileri bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ağabalayev met de inworp. Boina rent richting de bal. Boina geeft de bal voor. Mazaropi is nu in balbezit. Mazaropi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 4:0

30e minuut.
Arifov is nu in balbezit. Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajter passt de bal met de wreef. Mazaropi rent richting de bal. Mazaropi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Değirmencioğlu passt de bal met de wreef. Ağabalayev is nu in balbezit. Mazaropi is nu in balbezit. Mazaropi schiet op doel. Çiftelli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 5:0

37e minuut.
Ağabalayev passt de bal in één keer door. Daar is Brofidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek geeft een lange en hoge pass. Arifov rent richting de bal. Arifov draait met de bal, schiet en ... Günileri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ağabalayev verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabalayev passt de bal zonder na te denken. Elmacı is nu in balbezit. Szajter verovert de bal door een tackle van achteren. Szajter geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Mazaropi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bercan de bal. Değirmencioğlu is nu in balbezit. Arifov onderschept slim de pass. Arifov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arifov is nu in balbezit. Arifov geeft de bal voor. Bercan heeft problemen om de bal te vangen. Mazaropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 6:0

45e minuut.
Bercan trapt de bal weg. Szajter kopt de bal weg. Ağabalayev probeert naar een medespeler te passen. Mazaropi is nu in balbezit. Mazaropi haalt uit met een fantastische trap. Günileri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 19%, The Red Mamba 81%.
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 6:0

46e minuut.
Zamanlı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pekkan de bal. Kayabaşı rent richting de bal. Mazaropi onderschept slim de pass. Mazaropi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kayabaşı passt de bal zonder na te denken. Szajter met een sublieme pass. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev haalt uit met een fantastische trap. Günileri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 7:0

52e minuut.
Klungelig pakt Değirmencioğlu de bal. Szajter geeft de bal voor. Ağabalayev rent richting de bal. Ağabalayev haalt uit met een fantastische trap. Günileri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 8:0

53e minuut.
Boina rent richting de bal. Boina passt de bal in één keer door. Arifov rent richting de bal. Mazaropi rent richting de bal. Mazaropi haalt uit met een fantastische trap. Günileri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 9:0

55e minuut.
Burdurlu kopt de bal weg. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev passt de bal zonder na te denken. Arifov heeft problemen om de bal te vangen. Arifov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 10:0

69e minuut.
Burdurlu passt de bal met de wreef. Arifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arifov geeft een lange en hoge pass. Ağabalayev rent richting de bal. Ağabalayev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 11:0

77e minuut.
Bercan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boina met een snelle inworp. Ağabalayev is nu in balbezit. Ağabalayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pekkan controleert de bal met de borst. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov met een sublieme pass. Mazaropi rent richting de bal. Mazaropi schiet op doel. Günileri bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Szajter kopt de bal weg. Mazaropi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi passt de bal zonder na te denken. Arifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arifov haalt uit met een fantastische trap. Günileri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bercan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 12:0

89e minuut.
Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mazaropi de bal. Mazaropi haalt uit met een fantastische trap. Günileri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATHLETİC ATİK FC 11%, The Red Mamba 89%.
ATHLETİC ATİK FC - The Red Mamba 13:0