Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runaway F.C Göztepe AŞ
sikişmatik Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Acem rent richting de bal. Özel bereikt de bal nog maar net als eerste. Özel probeert naar een medespeler te passen. Köseoğlu is nu in balbezit. Köseoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Göçkün trapt de bal weg. Özel kopt de bal weg. Daar is Saimbeyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acem rent richting de bal. Acem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Özel speelt de bal door. Özbakır heeft problemen om de bal te vangen. Payas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Payas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Giresunluoğlu is nu in balbezit. Giresunluoğlu met een sublieme pass. Şırnak is nu in balbezit. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Köseoğlu passt de bal met de wreef. Özel rent richting de bal. Özel passt de bal zonder na te denken. Acem rent richting de bal. Acem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Çanakkale passt de bal zonder na te denken. Dalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalyan speelt de bal door. Daar is Sayıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Süral rent richting de bal. Süral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runaway F.C 47%, Göztepe AŞ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Runaway F.C - Göztepe AŞ 0:0

60e minuut.
Arınç probeert de bal aan de voet te houden. Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner onderschept slim de pass. Süral is nu in balbezit. Süral haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Payas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derli kan de bal niet met de borst controleren. Derli speelt de bal door. Özel is nu in balbezit. Özel geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Köseoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Köseoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - Göztepe AŞ 1:0

85e minuut.
Derli kopt de bal weg. Özel is nu in balbezit. Özel passt de bal in één keer door. Köseoğlu is nu in balbezit. Köseoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Çanakkale heeft problemen om de bal te vangen. Özengin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özengin speelt de bal door. Özbakır is nu in balbezit. Arıcak rent richting de bal. Özbakır verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakır geeft de bal voor. Göçkün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Özdoğan geeft de bal voor. Inworp. Payas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özel bereikt de bal nog maar net als eerste. Özel geeft een lange en hoge pass. Özengin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runaway F.C 49%, Göztepe AŞ 51%.
Runaway F.C - Göztepe AŞ 1:0