Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runaway F.C §uper§tars
sikişmatik Tactiek kanat
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 54.5
slecht Schieten formidabel
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Lunghi is nu in balbezit. Efraimov is nu in balbezit. Şırnak rent richting de bal. Efraimov verovert de bal door een tackle van achteren. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Göçkün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Inworp. Manusovich met een snelle inworp. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Göçkün probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Manusovich is nu in balbezit. Manusovich geeft de bal voor. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:1

5e minuut.
Efraimov speelt de bal door. Toprak met een sublieme pass. Lunghi is nu in balbezit. Efraimov rent richting de bal. Efraimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Hoşgör de bal. Acem is nu in balbezit. Hoşgör onderschept slim de pass. Hoşgör geeft een hoge lob. Efraimov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków geeft de bal voor. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov rent richting de bal. Efraimov schiet op doel. Göçkün bokst de bal weg.

16e minuut.
Acem is nu in balbezit. Solís onderschept slim de pass. Solís geeft een lange en hoge pass. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Efraimov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Altınok de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manusovich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toprak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Efraimov rent richting de bal. Efraimov passt de bal met de wreef. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi draait met de bal, schiet en ... Göçkün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lunghi rent richting de bal. Altınok is nu in balbezit. Efraimov onderschept slim de pass. Efraimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:2

29e minuut.
Solís probeert de bal met de borst te controleren. Solís probeert naar een medespeler te passen. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Göçkün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:3

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arınç met een harde bal richting middenveld. Kuzynków probeert naar een medespeler te passen. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:4

39e minuut.
Tinarelli speelt de bal door. Manusovich kopt de bal weg. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi rent richting de bal. Lunghi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:5

43e minuut.
Daar is Efraimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Göçkün maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runaway F.C 71%, §uper§tars 29%.
Runaway F.C - §uper§tars 0:6

46e minuut.
Kobalak probeert naar een medespeler te passen. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi speelt de bal door. Efraimov rent richting de bal. Efraimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Doeltrap. Göçkün trapt de bal weg van het doel. Kuzynków kopt de bal weg. Daar is Lunghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Solís controleert de bal met de borst. Solís geeft een hoge lob. Payas probeert de bal aan de voet te houden. Efraimov rent richting de bal. Efraimov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş geeft een hoge lob. Daar is Arınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov schiet op doel. Göçkün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Altınok verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzynków rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özel. Özel krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Göçkün met een harde bal richting middenveld. Kuzynków is nu in balbezit. Kuzynków geeft een hoge lob. Efraimov rent richting de bal. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Göçkün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Efraimov geeft de bal voor. Şırnak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şırnak geeft een lange en hoge pass. Hoşgör geeft een lange en hoge pass. Efraimov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:7

61e minuut.
Solís onderschept slim de pass. Solís passt de bal zonder na te denken. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:8

67e minuut.
Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich passt de bal zonder na te denken. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:9

70e minuut.
Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov rent richting de bal. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:10

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toprak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuzynków geeft de bal voor. Manusovich is nu in balbezit. Manusovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:11

75e minuut.
Arıcak passt de bal in één keer door. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzynków passt de bal met de wreef. Lunghi heeft problemen om de bal te vangen. Lunghi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Solís speelt de bal door. Manusovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich speelt de bal door. Efraimov rent richting de bal. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Göçkün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manusovich geeft een hoge lob. Paal! Daar is Arınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toprak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Lunghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:12

78e minuut.
Lunghi is nu in balbezit. Köseoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Köseoğlu met een sublieme pass. Efraimov is nu in balbezit. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Göçkün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. Göçkün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:13

84e minuut.
Payas probeert naar een medespeler te passen. Kuzynków rent richting de bal. Kuzynków passt de bal zonder na te denken. Efraimov heeft problemen om de bal te vangen. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Göçkün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kuzynków controleert de bal met de borst. Kuzynków met een sublieme pass. Efraimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:14

90e minuut.
Manusovich is nu in balbezit. Manusovich speelt de bal door. Efraimov rent richting de bal. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Göçkün probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Altınok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runaway F.C - §uper§tars 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runaway F.C 80%, §uper§tars 20%.
Runaway F.C - §uper§tars 0:15