Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teampim Turkiye feneri
Attack Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 14.9
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Adabay verovert de bal door een tackle van achteren. Eskici bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskici geeft de bal voor. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir haalt uit met een fantastische trap. Semercioğlu bokst de bal weg.

2e minuut.
Demirel geeft een hoge lob. Inworp. Kurttekin met een snelle inworp. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Delikadir rent richting de bal. Özgür is nu in balbezit. Bakış bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir verovert de bal door een tackle van achteren. Delikadir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demirel heeft problemen om de bal te vangen. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir draait met de bal, schiet en ... Semercioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Özgür is nu in balbezit. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 1:0

14e minuut.
Tekke kopt de bal weg. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir probeert naar een medespeler te passen. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Delikadir rent richting de bal. Delikadir passt de bal zonder na te denken. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap. Semercioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 2:0

25e minuut.
Eskici geeft een lange en hoge pass. Kurttekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurttekin geeft een lange en hoge pass. Kurtuluş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 3:0

27e minuut.
Koçoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gürşen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özgür. Gürşen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gürşen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Özgür kopt de bal weg. Delikadir rent richting de bal. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 4:0

37e minuut.
Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kafkas. Uztunç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uztunç zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delikadir springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Delikadir verovert de bal door een tackle van achteren. Delikadir geeft de bal voor. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap. Semercioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teampim 26%, Turkiye feneri 74%.
Teampim - Turkiye feneri 5:0

50e minuut.
Kurttekin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurttekin probeert naar een medespeler te passen. Kurtuluş is nu in balbezit. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir schiet op doel. Semercioğlu bokst de bal weg. Demirel heeft problemen om de bal te vangen. Delikadir onderschept slim de pass. Delikadir schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Adabay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kurtuluş de bal. Adabay is nu in balbezit. Kurtuluş onderschept slim de pass. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Yazmacı rent richting de bal. Kırıkkalelioğlu begaat een overtreding. Yazmacı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kafkas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Eskici bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskici passt de bal zonder na te denken. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir draait met de bal, schiet en ... Semercioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 6:0

61e minuut.
Kurttekin rent richting de bal. Kurttekin geeft de bal voor. Gümüşhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Uztunç geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 7:0

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Semercioğlu met een harde bal richting middenveld. Uztunç kopt de bal weg. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş schiet op doel. Semercioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kurttekin rent richting de bal. Bakış schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurttekin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tekke met een snel genomen vrije trap. Daar is Kafkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ... Semercioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 8:0

75e minuut.
Özgür geeft een lange en hoge pass. Adabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir onderschept slim de pass. Delikadir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 9:0

81e minuut.
Karaçaylı controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tekke maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Delikadir kopt de bal weg. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Adabay met een harde bal richting middenveld. Özgür kopt de bal weg. Daar is Bakış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delikadir is nu in balbezit. Delikadir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ateşalmaz geeft de bal voor. Kurtuluş kopt de bal weg. Küllüoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Delikadir rent richting de bal. Delikadir draait met de bal, schiet en ... Semercioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gümüşhane geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kırıkkalelioğlu met een snelle inworp. Eskici rent richting de bal. Eskici draait met de bal, schiet en ... Semercioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delikadir maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 10:0

90e minuut.
Eskici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş geeft de bal voor. Delikadir heeft problemen om de bal te vangen. Kafkas probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teampim - Turkiye feneri 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teampim 17%, Turkiye feneri 83%.
Teampim - Turkiye feneri 11:0