Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrik Ajaxesleri
Normal Tactiek gg
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Aldemir met een snelle inworp. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik passt de bal zonder na te denken. Gacula is nu in balbezit. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Gacula de bal. Saksağan rent richting de bal. Met opzet legt Bileyci zijn tegenspeler op de grond. Bileyci krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Osmanlı geeft een hoge lob. Daar is Saksağan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bileyci is nu in balbezit. Bileyci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrik - Ajaxesleri 0:1

18e minuut.
Gacula is nu in balbezit. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci rent richting de bal. Bileyci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrik - Ajaxesleri 0:2

22e minuut.
Gacula met een sublieme pass. Bileyci heeft problemen om de bal te vangen. Bileyci passt de bal zonder na te denken. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Çayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayan passt de bal in één keer door. Detal rent richting de bal. Gacula rent richting de bal. Gacula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Eylül bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıraç geeft de bal voor. Dinç probeert de bal aan de voet te houden. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Detal rent richting de bal. Detal speelt de bal door. Gacula rent richting de bal. Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrik 75%, Ajaxesleri 25%.
Real Madrik - Ajaxesleri 0:2

51e minuut.
Cisak speelt de bal door. Yoğun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğun speelt de bal door. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Geyik rent richting de bal. Geyik haalt uit met een fantastische trap. Tokel probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aldemir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gazezoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Cisak passt de bal in één keer door. Yoğun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğun speelt de bal door. Gacula is nu in balbezit. Gacula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sadık is nu in balbezit. Inworp. Aldemir met een snelle inworp. Yoğun probeert de bal met de borst te controleren. Yoğun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cisak probeert naar een medespeler te passen. Gacula rent richting de bal. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula rent richting de bal. Gacula draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Gacula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Bileyci de bal. Gacula is nu in balbezit. Gacula probeert naar een medespeler te passen. Geyik is nu in balbezit. Geyik draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrik - Ajaxesleri 0:3

78e minuut.
Gacula probeert naar een medespeler te passen. Detal probeert naar een medespeler te passen. Geyik rent richting de bal. Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Inworp. Aldemir met een snelle inworp. Yoğun met een sublieme pass. Gacula rent richting de bal. Gacula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Detal passt de bal in één keer door. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak met een sublieme pass. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik schiet op doel. Gazezoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrik - Ajaxesleri 0:4

86e minuut.
Kıraç heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çayan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oğuz is nu in balbezit. Oğuz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrik 75%, Ajaxesleri 25%.
Real Madrik - Ajaxesleri 0:4