Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hamburgerspor Torik spor
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 22.4
average Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


20e minuut.
Tanboğa is nu in balbezit. Tanboğa speelt de bal door. Utkun speelt de bal door. Demirbaş is nu in balbezit. Demirbaş geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun geeft een hoge lob. Apaydın rent richting de bal. Azmaner onderschept slim de pass. Azmaner draait met de bal, schiet en ... Hacıbektaşoğulları verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Utkun speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahçevan met de inworp. Gümüştan is nu in balbezit. Gümüştan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Kırıkkale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konya rent richting de bal. Artvinlioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Artvinlioğlu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Türkkan met een snelle inworp. Bahçevan is nu in balbezit. Bahçevan passt de bal zonder na te denken. Artvinlioğlu rent richting de bal. Artvinlioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Torik spor 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamburgerspor 73%, Torik spor 27%.
hamburgerspor - Torik spor 1:0

59e minuut.
Doeltrap. Hacıbektaşoğulları trapt de bal weg. Tanboğa kopt de bal weg. Önder is nu in balbezit. Önder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Karaosmanoğlu met de inworp. Konya rent richting de bal. Konya schiet op doel. Azmaner springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hamburgerspor - Torik spor 1:1

65e minuut.
Inworp. Volkansoy komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Karaosmanoğlu rent richting de bal. Kırıkkale onderschept slim de pass. Kırıkkale probeert naar een medespeler te passen. Artvinlioğlu rent richting de bal. Artvinlioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirbaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Önder rent richting de bal. Önder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Torik spor 1:2

76e minuut.
Türkkan onderschept slim de pass. Bahçevan is nu in balbezit. Bahçevan geeft de bal voor. Artvinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Artvinlioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamburgerspor 60%, Torik spor 40%.
hamburgerspor - Torik spor 1:2