Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor Real Madrik
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 18.1
outstanding Schieten unsatisfactory
very good Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tekdüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdüzen passt de bal in één keer door. Kutlusoy heeft problemen om de bal te vangen. Kutlusoy schiet op doel. Gazezoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Sadık is nu in balbezit. Kutlusoy onderschept slim de pass. Kutlusoy met een sublieme pass. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Çankırılı rent richting de bal. Gyarmati verovert de bal door een tackle van achteren. Gyarmati passt de bal met de wreef. Kutlusoy heeft problemen om de bal te vangen. Kutlusoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Soyugür passt de bal in één keer door. Mândreanu geeft de bal voor. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy schiet op doel. Tokel probeert de bal aan de voet te houden. Gazezoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mândreanu met een sublieme pass. Özat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadık. Sadık krijgt een gele kaart. Özat raakt geblesseerd tijdens het duel. Gökler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 1:0

17e minuut.
Çankırılı probeert naar een medespeler te passen. Bıkmaz rent richting de bal. Bıkmaz geeft de bal voor. Daar is Gyarmati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 2:0

21e minuut.
Özat rent richting de bal. Özat passt de bal in één keer door. Gyarmati heeft problemen om de bal te vangen. Kutlusoy rent richting de bal. Kutlusoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Oğuz de bal. Mândreanu is nu in balbezit. Mândreanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kutlusoy de bal. Kutlusoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gazezoğlu trapt de bal weg. Mândreanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gyarmati de bal. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 3:0

26e minuut.
Mândreanu probeert naar een medespeler te passen. Kutlusoy heeft problemen om de bal te vangen. Kutlusoy met een sublieme pass. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 4:0

35e minuut.
Özat met een sublieme pass. Daar is Kutlusoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutlusoy met een sublieme pass. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 5:0

35e minuut.
Kutlusoy verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdüzen is nu in balbezit. Tekdüzen passt de bal zonder na te denken. Gyarmati heeft problemen om de bal te vangen. Gyarmati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mândreanu kopt de bal weg. Gyarmati heeft problemen om de bal te vangen. Gyarmati passt de bal zonder na te denken. Kutlusoy rent richting de bal. Kutlusoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tekdüzen rent richting de bal. Tekdüzen met een sublieme pass. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gyarmati geeft een lange en hoge pass. Çayan is nu in balbezit. Tekdüzen verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdüzen geeft de bal voor. Gyarmati krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 20%, Real Madrik 80%.
uneyspor - Real Madrik 6:0

54e minuut.
Gyarmati heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bıkmaz zal de hoekschop nemen. Özat is nu in balbezit. Özat geeft een lange en hoge pass. Gazezoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Gökler geeft een lange en hoge pass. Soygüven heeft problemen om de bal te vangen. Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati schiet op doel. Gazezoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 7:0

56e minuut.
Mândreanu speelt de bal door. Bıkmaz is nu in balbezit. Bıkmaz passt de bal in één keer door. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kamçı rent richting de bal. Gökler onderschept slim de pass. Gökler passt de bal in één keer door. Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu bokst de bal weg. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu bokst de bal weg.

62e minuut.
Çayan rent richting de bal. Gyarmati verovert de bal door een tackle van achteren. Gyarmati geeft een hoge lob. Kutlusoy rent richting de bal. Kutlusoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 8:0

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gazezoğlu trapt de bal weg. Mândreanu kopt de bal weg. Gyarmati heeft problemen om de bal te vangen. Gyarmati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 9:0

71e minuut.
Gökler rent richting de bal. Gökler speelt de bal door. Özat speelt de bal door. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gyarmati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 10:0

76e minuut.
Özat passt de bal met de wreef. Tekdüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdüzen probeert naar een medespeler te passen. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Tokel trapt de bal weg van het doel. Gökler kopt de bal weg. Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 11:0

83e minuut.
Soygüven rent richting de bal. Kutlusoy verovert de bal door een tackle van achteren. Gyarmati bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap. Gazezoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mândreanu speelt de bal door. Özat bereikt de bal nog maar net als eerste. Özat passt de bal in één keer door. Kutlusoy rent richting de bal. Kutlusoy draait met de bal, schiet en ... Gazezoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - Real Madrik 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 13%, Real Madrik 87%.
uneyspor - Real Madrik 12:0