Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hamburgerspor Tatvanspor
Attack Tactiek aaaaamet
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.5 gemiddelde waardering 38.3
adequate Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Bosolapov geeft een hoge lob. Inworp. Bahçevan met een snelle inworp. Gümüştan is nu in balbezit. Gümüştan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bahçevan onderschept slim de pass. Bahçevan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pękala de bal onder controle te krijgen. Birecik is nu in balbezit. Birecik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Solís heeft problemen om de bal te vangen. Solís geeft een lange en hoge pass. Krass rent richting de bal. Krass schiet op doel. Hacıbektaşoğulları maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Tatvanspor 0:1

14e minuut.
Bosolapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artvinlioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosolapov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosolapov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jęczmionka is nu in balbezit. Apaydın geeft een lange en hoge pass. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Artvinlioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Artvinlioğlu schiet op doel. Pechenniy bokst de bal weg.

24e minuut.
Heubacher rent richting de bal. Bahçevan rent richting de bal. Bosolapov probeert naar een medespeler te passen. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Tatvanspor 0:2

28e minuut.
Crozier passt de bal in één keer door. Solís rent richting de bal. Solís geeft de bal voor. Krass maakt een snoekduik en kopt de bal. Hacıbektaşoğulları probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Tatvanspor 0:3

37e minuut.
Pickard rent richting de bal. Pickard speelt de bal door. Solís met een sublieme pass. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Tatvanspor 0:4

39e minuut.
Kırıkkale kopt de bal weg. Heubacher rent richting de bal. Heubacher probeert naar een medespeler te passen. Krass is nu in balbezit. Krass schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Birecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Birecik passt de bal in één keer door. Kırıkkale rent richting de bal. Kırıkkale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Tatvanspor 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamburgerspor 49%, Tatvanspor 51%.
hamburgerspor - Tatvanspor 1:4

63e minuut.
Bahçevan is nu in balbezit. Crozier verovert de bal door een tackle van achteren. Crozier passt de bal in één keer door. Jęczmionka heeft problemen om de bal te vangen. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ... Hacıbektaşoğulları kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Tatvanspor 1:5

70e minuut.
Crozier onderschept slim de pass. Crozier speelt de bal door. Heubacher rent richting de bal. Heubacher geeft de bal voor. Jęczmionka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pickard is nu in balbezit. Pickard geeft de bal voor. Jęczmionka heeft problemen om de bal te vangen. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap. Hacıbektaşoğulları probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Tatvanspor 1:6

75e minuut.
Heubacher kopt de bal weg. Jęczmionka is nu in balbezit. Crozier probeert naar een medespeler te passen. Krass rent richting de bal. Krass schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Tatvanspor 1:7

78e minuut.
Bahçevan rent richting de bal. Bahçevan probeert naar een medespeler te passen. Crozier met een sublieme pass. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hamburgerspor - Tatvanspor 1:8

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Bosolapov de bal onder controle te krijgen. Gümüştan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosolapov. Bosolapov krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Türkkan geeft de bal voor. Jęczmionka kopt de bal weg. Klungelig pakt Tavacı de bal. Krass rent richting de bal. Krass schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamburgerspor 66%, Tatvanspor 34%.
hamburgerspor - Tatvanspor 1:8