Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajaxesleri İstiklal 09
gg Tactiek 352
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 22.8
average Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldemir met de inworp. Yavuz rent richting de bal. Geyik verovert de bal door een tackle van achteren. Geyik haalt uit met een fantastische trap. Seyhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Onikişubat onderschept slim de pass. Cisak verovert de bal door een tackle van achteren. Gacula is nu in balbezit. Gacula haalt uit met een fantastische trap. Konuşkan probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cisak onderschept slim de pass. Cisak passt de bal met de wreef. Bileyci is nu in balbezit. Bileyci schiet op doel. Seyhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cisak probeert naar een medespeler te passen. Bileyci heeft problemen om de bal te vangen. Gacula met een sublieme pass. Aldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldemir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Yavuz is nu in balbezit. Gacula onderschept slim de pass. Geyik is nu in balbezit. Geyik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bileyci is nu in balbezit. Bileyci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Geyik rent richting de bal. Geyik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yurttaş passt de bal met de wreef. Onikişubat is nu in balbezit. Bileyci verovert de bal door een tackle van achteren. Gacula rent richting de bal. Gacula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - İstiklal 09 1:0

29e minuut.
Pehlivan is nu in balbezit. Gacula onderschept slim de pass. Gacula passt de bal in één keer door. Geyik is nu in balbezit. Geyik haalt uit met een fantastische trap. Seyhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - İstiklal 09 2:0

33e minuut.
Yavuz met een sublieme pass. Sur rent richting de bal. Kıraç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sur wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sur kan niet meer verder spelen. Sözeri komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Maccioni met een sublieme pass. Cisak controleert de bal met de borst. Cisak met een sublieme pass. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - İstiklal 09 3:0

41e minuut.
Tuncelilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Detal onderschept slim de pass. Detal passt de bal in één keer door. Bileyci is nu in balbezit. Bileyci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seyhan trapt de bal weg van het doel. Yurttaş kopt de bal weg. Daar is Bileyci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bileyci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 19%, İstiklal 09 81%.
Ajaxesleri - İstiklal 09 3:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seyhan trapt de bal weg. Tuncelilioğlu kopt de bal weg. Fincan is nu in balbezit. Fincan schiet op doel. Fırtına verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gül rent richting de bal. Cisak onderschept slim de pass. Cisak met een sublieme pass. Bileyci is nu in balbezit. Bileyci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Detal speelt de bal door. Cisak heeft problemen om de bal te vangen. Hiçkorkmaz rent richting de bal. Detal onderschept slim de pass. Detal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Osmanlı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gül de bal. Cisak probeert naar een medespeler te passen. Bileyci rent richting de bal. Bileyci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kıraç rent richting de bal. Kıraç geeft de bal voor. Geyik is nu in balbezit. Geyik haalt uit met een fantastische trap. Seyhan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - İstiklal 09 4:0

71e minuut.
Yoğun rent richting de bal. Yoğun met een sublieme pass. Konuşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula onderschept slim de pass. Gacula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - İstiklal 09 5:0

79e minuut.
Yavuz is nu in balbezit. Gacula onderschept slim de pass. Gacula passt de bal met de wreef. Geyik is nu in balbezit. Geyik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sözeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sözeri passt de bal in één keer door. Pehlivan probeert naar een medespeler te passen. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Maccioni passt de bal met de wreef. Cisak speelt de bal door. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacula schiet op doel. Seyhan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - İstiklal 09 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 21%, İstiklal 09 79%.
Ajaxesleri - İstiklal 09 6:0