Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gürpinarspor67 A.Hopaspor
433 Tactiek 424
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Tektaş rent richting de bal. Tektaş haalt uit met een fantastische trap. Nazyapmaz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dönmezer neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Közalmaz rent richting de bal. Közalmaz passt de bal in één keer door. Kayışçı met een sublieme pass. Meke rent richting de bal. Meke haalt uit met een fantastische trap. Taştekin bokst de bal weg.

9e minuut.
Sungurlu trapt de bal weg. Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz passt de bal zonder na te denken. Meke is nu in balbezit. Meke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz geeft de bal voor. Balım probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meke bereikt de bal nog maar net als eerste. Meke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Balım geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şanlısoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz geeft de bal voor. Taştekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meke heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürpinarspor67 - A.Hopaspor 1:0

21e minuut.
Tektaş probeert naar een medespeler te passen. Asker bereikt de bal nog maar net als eerste. Meke verovert de bal door een tackle van achteren. Meke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dönmezer onderschept slim de pass. Dönmezer passt de bal in één keer door. Tektaş is nu in balbezit. Tektaş schiet op doel. Sungurlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

31e minuut.
Kayışçı passt de bal met de wreef. Közalmaz is nu in balbezit. Kırşehirli begaat een overtreding. Kırşehirli krijgt een gele kaart. Közalmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kayışçı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meke bereikt de bal nog maar net als eerste. Meke haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Kayışçı is nu in balbezit. Asker onderschept slim de pass. Asker met een sublieme pass. Tektaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gürpinarspor67 40%, A.Hopaspor 60%.
Gürpinarspor67 - A.Hopaspor 1:0

48e minuut.
Ezoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Milić komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Milić is nu in balbezit. Asker begaat een overtreding. Milić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kayışçı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meke is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şanlısoy neemt de hoekschop. Meke maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kokczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Asker begaat een overtreding. Kokczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokczyński met een snel genomen vrije trap. Meke is nu in balbezit. Meke haalt uit met een fantastische trap. Taştekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kırşehirli is nu in balbezit. Közalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Közalmaz geeft de bal voor. Meke is nu in balbezit. Meke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gürpinarspor67 - A.Hopaspor 2:0

62e minuut.
Uğurlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kayışçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurlu rent richting de bal. Meke rent richting de bal. Meke draait met de bal, schiet en ... Taştekin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Nazyapmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazyapmaz geeft een lange en hoge pass. Meke rent richting de bal. Közalmaz rent richting de bal. Közalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürpinarspor67 - A.Hopaspor 3:0

66e minuut.
Tektaş speelt de bal door. Asker bereikt de bal nog maar net als eerste. Meke verovert de bal door een tackle van achteren. Meke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Şalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Şalt speelt de bal door. Közalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Meke rent richting de bal. Meke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gürpinarspor67 41%, A.Hopaspor 59%.
Gürpinarspor67 - A.Hopaspor 3:0