Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigadiç SivasDemirSpor
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Giresunlular onderschept slim de pass. Giresunlular speelt de bal door. Başarır speelt de bal door. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli draait met de bal, schiet en ... Bektaşoğlu bokst de bal weg.

8e minuut.
Elbüken met de inworp. Cindoruk is nu in balbezit. Cindoruk passt de bal zonder na te denken. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigadiç - SivasDemirSpor 1:0

22e minuut.
Yardımeli rent richting de bal. Kalkancı onderschept slim de pass. Kalkancı geeft een hoge lob. Ondokuzmayıs heeft problemen om de bal te vangen. Ondokuzmayıs geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Yardımeli kan de bal niet met de borst controleren. Önder is nu in balbezit. Giresunlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir onderschept slim de pass. Delikadir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bigadiç - SivasDemirSpor 1:1

35e minuut.
Cindoruk rent richting de bal. Önder verovert de bal door een tackle van achteren. Giresunlular speelt de bal door. Yardımeli is nu in balbezit. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Elbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbüken passt de bal in één keer door. Daar is Cindoruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cindoruk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalkancı de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigadiç - SivasDemirSpor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigadiç 41%, SivasDemirSpor 59%.
Bigadiç - SivasDemirSpor 2:1

47e minuut.
Köfteci probeert de bal met de borst te controleren. Zamanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Zamanlı geeft een hoge lob. Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Yardımeli passt de bal zonder na te denken. Elbüken is nu in balbezit. Elbüken geeft een hoge lob. Çapanoğlu is nu in balbezit. Çapanoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dalca geeft een hoge lob. İdikut kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ondokuzmayıs de bal onder controle te krijgen. Kanal rent richting de bal. Kanal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Samancı geeft een hoge lob. Inworp. Köfteci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delikadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Delikadir geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Samancı met een harde bal richting middenveld. Dalca kopt de bal weg. Ondokuzmayıs is nu in balbezit. Kanal rent richting de bal. Kanal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigadiç 41%, SivasDemirSpor 59%.
Bigadiç - SivasDemirSpor 2:1