Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erbaahçe İMRANLI
Normal Tactiek 532de
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.2 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Yandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham verovert de bal door een tackle van achteren. Bellingham speelt de bal door. Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kaçan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano passt de bal met de wreef. Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hataylı met een harde bal richting middenveld. Daar is Gözgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychłowski met een sublieme pass. Bejarano rent richting de bal. Bejarano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Saraylı probeert de bal aan de voet te houden. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano passt de bal met de wreef. Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Özarslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özarslan speelt de bal door. Bellingham probeert naar een medespeler te passen. Bárányos heeft problemen om de bal te vangen. Bárányos haalt uit met een fantastische trap. Hataylı bokst de bal weg.

15e minuut.
Rychłowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villegas komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Mymon controleert de bal met de borst. Mymon geeft een lange en hoge pass. Daar is Karaböcek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gözgöz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bellingham de bal. Bellingham probeert naar een medespeler te passen. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kaçan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham verovert de bal door een tackle van achteren. Bellingham passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bárányos de bal. Bárányos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Brault komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Doeltrap. Gaschen komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Bárányos heeft problemen om de bal te vangen. Şubat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos begaat een overtreding. Bárányos krijgt een gele kaart. Şubat roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Şubat kan niet meer verder spelen. Kirazcı komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham geeft de bal voor. Bárányos is nu in balbezit. Bárányos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erbaahçe - İMRANLI 0:1

35e minuut.
Sevimli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torun komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Inworp. Grillo komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Villegas probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero met een sublieme pass. Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erbaahçe 82%, İMRANLI 18%.
Erbaahçe - İMRANLI 0:1

62e minuut.
Villegas rent richting de bal. Gazezoğlu speelt de bal door. Grillo geeft een lange en hoge pass. Bejarano heeft problemen om de bal te vangen. Bejarano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Karaböcek trapt de bal weg. Inworp. Guerrero met de inworp. Brault geeft de bal voor. Bejarano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Yandık passt de bal in één keer door. Brault bereikt de bal nog maar net als eerste. Brault met een sublieme pass. Bárányos rent richting de bal. Bárányos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erbaahçe 62%, İMRANLI 38%.
Erbaahçe - İMRANLI 0:1