Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erbaahçe Eagles JK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Güler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gözgöz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yakupoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakupoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gazezoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gölbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Torun onderschept slim de pass. Torun passt de bal met de wreef. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gölbaşı geeft de bal voor. Dokuzeylül is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirazcı. Dokuzeylül raakt geblesseerd tijdens het duel. Özkök wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yakupoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakupoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gazezoğlu is nu in balbezit. Gazezoğlu schiet op doel. Taşçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hataylı speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dokuzeylül met een snelle inworp. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... Hataylı bokst de bal weg.

32e minuut.
Yandık passt de bal zonder na te denken. Yakupoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yakupoğlu passt de bal met de wreef. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gazezoğlu is nu in balbezit. Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Kaçan begaat een overtreding. Hacıbektaşıveli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hacıbektaşıveli kan niet meer verder spelen. Yakışıklı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erbaahçe 58%, Eagles JK 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erbaahçe - Eagles JK 0:0

50e minuut.
Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karaböcek de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nizam zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dokuzeylül kopt de bal weg. Hataylı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dokuzeylül is nu in balbezit. Beşler is nu in balbezit. Beşler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erbaahçe - Eagles JK 0:1

78e minuut.
Dokuzeylül verovert de bal door een tackle van achteren. Dokuzeylül geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karaböcek de bal. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kaçan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaçan passt de bal zonder na te denken. Gazezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazezoğlu draait met de bal, schiet en ... Taşçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erbaahçe - Eagles JK 1:1

86e minuut.
Nizam rent richting de bal. Beşler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşler probeert naar een medespeler te passen. Dokuzeylül rent richting de bal. Dokuzeylül haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erbaahçe 59%, Eagles JK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erbaahçe - Eagles JK 1:1