Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Türkistan fc Gever FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Burdurlu is nu in balbezit. Civan met een sublieme pass. Kuzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizlililer is nu in balbezit. Denizlililer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkistan fc - Gever FC 0:1

28e minuut.
Denizlililer rent richting de bal. Uyumlu is nu in balbezit. Uyumlu passt de bal in één keer door. Kuzu rent richting de bal. Kuzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkistan fc - Gever FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkistan fc 57%, Gever FC 43%.
Türkistan fc - Gever FC 0:2

56e minuut.
Klungelig pakt Turan de bal. Alaca rent richting de bal. Burdurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaca verovert de bal door een tackle van achteren. Alaca haalt uit met een fantastische trap. Kızıldemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Daar is Atkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Atasoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alaca kan de bal niet met de borst controleren. Alaca geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkistan fc 51%, Gever FC 49%.
Türkistan fc - Gever FC 0:2