Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Üsküdar Anadolu 1908 Sparta Prag
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Hasatçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasatçı met een sublieme pass. Tekelioğlu rent richting de bal. Kırklareli verovert de bal door een tackle van achteren. Kırklareli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bahadır is nu in balbezit. Aşıkoğlu onderschept slim de pass. Aşıkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kırklareli rent richting de bal. Kırklareli draait met de bal, schiet en ... Kayabaşı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dertsiz neemt de hoekschop. Kayabaşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kayabaşı met een sublieme pass. Tandır kopt de bal weg. Klungelig pakt Tekelioğlu de bal. Kırklareli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırklareli schiet op doel. Kayabaşı bokst de bal weg.

13e minuut.
Uzan met de inworp. Maden probeert de bal met de borst te controleren. Maden passt de bal zonder na te denken. Güleryüz rent richting de bal. Güleryüz draait met de bal, schiet en ... Başakşehir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Güleray probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu geeft de bal voor. Güleryüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleryüz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Bağlar probeert naar een medespeler te passen. Yiğitinan rent richting de bal. Yiğitinan probeert naar een medespeler te passen. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Üsküdar Anadolu 1908 - Sparta Prag 0:1

36e minuut.
Başkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkesen geeft de bal voor. Bağlar is nu in balbezit. Aşıkoğlu onderschept slim de pass. Aşıkoğlu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Üsküdar Anadolu 1908 58%, Sparta Prag 42%.
Üsküdar Anadolu 1908 - Sparta Prag 0:1

47e minuut.
Dertsiz speelt de bal door. Daar is Karkamış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kırklareli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırklareli haalt uit met een fantastische trap. Karkamış heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Güleryüz is nu in balbezit. Maden bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleryüz rent richting de bal. Maden rent richting de bal. Maden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Başkesen rent richting de bal. Güleryüz onderschept slim de pass. Erel probeert naar een medespeler te passen. Güleryüz is nu in balbezit. Güleryüz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ferşah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uzan met de inworp. Maden bereikt de bal nog maar net als eerste. Maden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yiğitinan met een sublieme pass. Uzan rent richting de bal. Uzan passt de bal met de wreef. Güleryüz rent richting de bal. Güleryüz haalt uit met een fantastische trap. Başakşehir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Güleryüz is nu in balbezit. Güleryüz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Üsküdar Anadolu 1908 - Sparta Prag 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Üsküdar Anadolu 1908 50%, Sparta Prag 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Üsküdar Anadolu 1908 - Sparta Prag 1:1