Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALATYA SPORTİF A.Ş. Operacı FC
433 Tactiek Flash
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 32.6
good Schieten adequate
very good Passen average
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Ankaralıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is İlkerol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkerol speelt de bal door. Sápi is nu in balbezit. Sápi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - Operacı FC 0:1

22e minuut.
Çakılı kopt de bal weg. Sualmaz heeft problemen om de bal te vangen. Sualmaz met een sublieme pass. Haki rent richting de bal. Haki schiet op doel. Calcerini bokst de bal weg.

24e minuut.
Haki rent richting de bal. Haki passt de bal zonder na te denken. Çakılı is nu in balbezit. Çakılı schiet op doel. Çapanoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - Operacı FC 1:1

34e minuut.
Çifteli geeft de bal voor. Sualmaz kopt de bal weg. Çakılı rent richting de bal. Çakılı schiet op doel. Calcerini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Boşkenar passt de bal zonder na te denken. Brum rent richting de bal. Brum schiet op doel. Bahtiyaroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ezelden probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALATYA SPORTİF A.Ş. 41%, Operacı FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MALATYA SPORTİF A.Ş. - Operacı FC 1:1

50e minuut.
Ardıç raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acil komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sevgi passt de bal in één keer door. Haki heeft problemen om de bal te vangen. Haki passt de bal in één keer door. Sualmaz is nu in balbezit. Çapanoğlu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Çapanoğlu met een harde bal richting middenveld. Çifteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çifteli passt de bal in één keer door. Haki rent richting de bal. Haki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Çifteli onderschept slim de pass. Çifteli met een sublieme pass. Çakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakılı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - Operacı FC 2:1

74e minuut.
Inworp. Sukal komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Seyitonbaşıoğlu komt het veld opgelopen. Doğan met een snelle inworp. Çakılı is nu in balbezit. Çakılı geeft een hoge lob. Haki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Karakoyun probeert naar een medespeler te passen. Ankaralıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Seyitonbaşıoğlu geeft de bal voor. Sualmaz heeft problemen om de bal te vangen. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap. Calcerini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Doğan verovert de bal door een tackle van achteren. Doğan met een sublieme pass. Haki rent richting de bal. Haki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - Operacı FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALATYA SPORTİF A.Ş. 31%, Operacı FC 69%.
MALATYA SPORTİF A.Ş. - Operacı FC 3:1