Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grey MALATYA SPORTİF A.Ş.
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 40.7
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Sualmaz passt de bal met de wreef. Sevgi rent richting de bal. Sevgi met een sublieme pass. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:1

6e minuut.
Düdükçüoğlu passt de bal met de wreef. Çifteli rent richting de bal. Çakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Uztaş trapt de bal weg van het doel. Çifteli kopt de bal weg. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:2

8e minuut.
Çifteli probeert de bal met de borst te controleren. Çifteli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Haki de bal. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Çifteli probeert naar een medespeler te passen. Sevgi rent richting de bal. Sevgi geeft een lange en hoge pass. Çakılı is nu in balbezit. Çakılı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:3

11e minuut.
Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz passt de bal met de wreef. Çakılı rent richting de bal. Çakılı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:4

27e minuut.
Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Çifteli onderschept slim de pass. Çifteli met een sublieme pass. Haki is nu in balbezit. Haki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zerafetli probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Uztaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakılı probeert naar een medespeler te passen. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Yediveren de bal. Çifteli verovert de bal door een tackle van achteren. Çifteli met een sublieme pass. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Zerafetli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:6

36e minuut.
Çakılı is nu in balbezit. Klungelig pakt Çakılı de bal. Çakılı met een sublieme pass. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz schiet op doel. Zerafetli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Daar is Yediveren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakılı is nu in balbezit. Çakılı speelt de bal door. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Çifteli passt de bal met de wreef. Sualmaz rent richting de bal. Uztaş met een sublieme pass. Çakılı rent richting de bal. Çakılı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yatıran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sualmaz rent richting de bal. Yediveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap. Zerafetli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grey 76%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 24%.
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:6

49e minuut.
Uztaş met een harde bal richting middenveld. Çifteli controleert de bal met de borst. Çifteli passt de bal met de wreef. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Enginar kopt de bal weg. Çifteli rent richting de bal. Çifteli passt de bal in één keer door. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:7

60e minuut.
Acil met een sublieme pass. Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergin probeert naar een medespeler te passen. Melikşah is nu in balbezit. Melikşah schiet op doel. Ezelden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Yediveren rent richting de bal. Çifteli verovert de bal door een tackle van achteren. Çifteli passt de bal zonder na te denken. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Düdükçüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki onderschept slim de pass. Haki passt de bal zonder na te denken. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Düdükçüoğlu is nu in balbezit. Haki verovert de bal door een tackle van achteren. Haki probeert naar een medespeler te passen. Sevgi is nu in balbezit. Sevgi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zerafetli met een harde bal richting middenveld. Çifteli kopt de bal weg. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Zerafetli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:8

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukal komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seyitonbaşıoğlu komt het veld opgelopen. Zerafetli met een harde bal richting middenveld. Seyitonbaşıoğlu kopt de bal weg. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:9

81e minuut.
Çakılı probeert naar een medespeler te passen. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki probeert naar een medespeler te passen. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zerafetli trapt de bal weg van het doel. Seyitonbaşıoğlu kopt de bal weg. Daar is Çakılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakılı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zerafetli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Yatıran rent richting de bal. Haki onderschept slim de pass. Haki geeft een hoge lob. Çakılı rent richting de bal. Çakılı schiet op doel. Zerafetli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Uztaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bahtiyaroğlu speelt de bal door. Haki is nu in balbezit. Sevgi geeft een hoge lob. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:10

87e minuut.
Çakılı speelt de bal door. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sualmaz de bal. Sualmaz schiet op doel. Zerafetli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çakılı rent richting de bal. Çakılı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:11

90e minuut.
Kalasçı kopt de bal weg. Sualmaz rent richting de bal. Haki is nu in balbezit. Haki schiet op doel. Kalasçı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grey 72%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 28%.
Grey - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:12