Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Operacı FC SÖKMEN FC
Flash Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
İlkerol rent richting de bal. İlkerol met een sublieme pass. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sápi rent richting de bal. Sápi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Ankaralıoğlu met de inworp. Mąka geeft een hoge lob. Brum is nu in balbezit. Brum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - SÖKMEN FC 1:0

19e minuut.
Ufuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka verovert de bal door een tackle van achteren. Mąka met een sublieme pass. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sápi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - SÖKMEN FC 2:0

21e minuut.
Ölker rent richting de bal. Sápi verovert de bal door een tackle van achteren. Sápi passt de bal met de wreef. Brum is nu in balbezit. Brum schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çukurcalı met een sublieme pass. İlkerol kopt de bal weg. Türel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum onderschept slim de pass. Brum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
İlkerol rent richting de bal. İlkerol speelt de bal door. Sápi rent richting de bal. Sápi schiet op doel. Bilecik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Karabekir geeft een lange en hoge pass. Inworp. İlkerol met de inworp. Boşkenar bereikt de bal nog maar net als eerste. Boşkenar geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Çukurcalı probeert naar een medespeler te passen. Boşkenar rent richting de bal. Boşkenar met een sublieme pass. Brum rent richting de bal. Brum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ataer de bal onder controle te krijgen. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert İlkerol de bal onder controle te krijgen. Ataer rent richting de bal. Ataer passt de bal zonder na te denken. Brum rent richting de bal. Brum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boşkenar verovert de bal door een tackle van achteren. Boşkenar passt de bal zonder na te denken. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum draait met de bal, schiet en ... Paal! Çukurcalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - SÖKMEN FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operacı FC 25%, SÖKMEN FC 75%.
Operacı FC - SÖKMEN FC 3:0

63e minuut.
Mąka passt de bal zonder na te denken. Boşkenar controleert de bal met de borst. Boşkenar speelt de bal door. Brum is nu in balbezit. Brum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Brum passt de bal in één keer door. Ankaralıoğlu rent richting de bal. Ankaralıoğlu passt de bal in één keer door. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sápi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Ölker rent richting de bal. Ölker passt de bal met de wreef. İlkerol speelt de bal door. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operacı FC 37%, SÖKMEN FC 63%.
Operacı FC - SÖKMEN FC 3:0