Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurkOrdusuSpor New Star Team 61
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten poor
good Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Hepkon met een sublieme pass. Daar is Karcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karcı haalt uit met een fantastische trap. Baray probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Adıyamanlı de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - New Star Team 61 1:0

8e minuut.
Yardımeli speelt de bal door. Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı verovert de bal door een tackle van achteren. Karcı haalt uit met een fantastische trap. Adıyamanlı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - New Star Team 61 2:0

24e minuut.
Şanlıurfa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fırtına. Şanlıurfa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zarifel met een snel genomen vrije trap. Adıyamanlı heeft problemen om de bal te vangen. Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı schiet op doel. Baray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Karaböcek passt de bal zonder na te denken. Yardımeli is nu in balbezit. Yardımeli met een sublieme pass. Türkarslan rent richting de bal. Türkarslan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - New Star Team 61 2:1

36e minuut.
Duygulu probeert naar een medespeler te passen. Karaböcek is nu in balbezit. Manisa rent richting de bal. Karaböcek verovert de bal door een tackle van achteren. Karaböcek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - New Star Team 61 3:1

37e minuut.
Karaböcek met een sublieme pass. Hepkon rent richting de bal. Manisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hepkon onderschept slim de pass. Hepkon geeft een hoge lob. Baray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Deblekeli verovert de bal door een tackle van achteren. Karaböcek is nu in balbezit. Karaböcek passt de bal zonder na te denken. Karcı is nu in balbezit. Karcı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Balparmak is nu in balbezit. Tıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Türkarslan rent richting de bal. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 34%, New Star Team 61 66%.
TurkOrdusuSpor - New Star Team 61 3:1

46e minuut.
Feller komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deblekeli verovert de bal door een tackle van achteren. Deblekeli passt de bal in één keer door. Karcı is nu in balbezit. Karcı haalt uit met een fantastische trap. Baray bokst de bal weg.

53e minuut.
Zarifel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deblekeli is nu in balbezit. Deblekeli speelt de bal door. Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Karaböcek is nu in balbezit. Karcı rent richting de bal. Karcı schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adıyamanlı de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - New Star Team 61 4:1

87e minuut.
Tıpırdamaz speelt de bal door. Yardımeli rent richting de bal. Şanlıurfa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şanlıurfa krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Tıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaböcek verovert de bal door een tackle van achteren. Karaböcek speelt de bal door. Karcı rent richting de bal. Karcı haalt uit met een fantastische trap. Baray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 47%, New Star Team 61 53%.
TurkOrdusuSpor - New Star Team 61 4:1