Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZeHaPose AskeriTepeSK
DENEME123 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 21.5
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen average


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pala met de inworp. Arzu rent richting de bal. Xırdalanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Xırdalanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - AskeriTepeSK 1:0

6e minuut.
Tenekeci geeft een lange en hoge pass. İnanır bereikt de bal nog maar net als eerste. İnanır passt de bal zonder na te denken. Mardağ is nu in balbezit. Mardağ draait met de bal, schiet en ... Gherase bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZeHaPose - AskeriTepeSK 1:1

12e minuut.
Campos Cerezo is nu in balbezit. Okumuş verovert de bal door een tackle van achteren. Okumuş speelt de bal door. İnanır is nu in balbezit. İnanır schiet op doel. Gherase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - AskeriTepeSK 1:2

21e minuut.
Arzu is nu in balbezit. Macsali verovert de bal door een tackle van achteren. Macsali passt de bal in één keer door. Baihu is nu in balbezit. Baihu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dayıoğlu kopt de bal weg. İnanır is nu in balbezit. İnanır met een sublieme pass. Mardağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardağ schiet op doel. Gherase bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - AskeriTepeSK 1:3

24e minuut.
Bazylewicz met een sublieme pass. Jones rent richting de bal. Jones passt de bal in één keer door. Xırdalanlı rent richting de bal. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Campos Cerezo onderschept slim de pass. Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Arzu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZeHaPose 44%, AskeriTepeSK 56%.
ZeHaPose - AskeriTepeSK 1:3

52e minuut.
Bakuła geeft de bal voor. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Macsali de bal. Macsali schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - AskeriTepeSK 2:3

54e minuut.
Michnikowski geeft een hoge lob. Gökoğlan kopt de bal weg. Baihu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macsali rent richting de bal. Macsali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Campos Cerezo passt de bal met de wreef. Macsali rent richting de bal. Baihu rent richting de bal. Macsali is nu in balbezit. Macsali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Baihu is nu in balbezit. Macsali is nu in balbezit. Macsali speelt de bal door. Xırdalanlı is nu in balbezit. Xırdalanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZeHaPose - AskeriTepeSK 3:3

62e minuut.
Macsali heeft problemen om de bal te vangen. Xırdalanlı rent richting de bal. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali draait met de bal, schiet en ... Gençoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Baihu kopt de bal weg. Daar is Macsali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizeliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali onderschept slim de pass. Macsali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Baihu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Železnik neemt de hoekschop. Xırdalanlı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - AskeriTepeSK 4:3

83e minuut.
Železnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Železnik geeft een hoge lob. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap. Gençoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - AskeriTepeSK 5:3

86e minuut.
Bazylewicz kopt de bal weg. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökoğlan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xırdalanlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Macsali legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - AskeriTepeSK 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZeHaPose 32%, AskeriTepeSK 68%.
ZeHaPose - AskeriTepeSK 6:3