Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swifty KIRIKKALE SK
Normal Tactiek 541
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 52.2
average Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen average


5e minuut.
Aslan onderschept slim de pass. De Santis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santis passt de bal zonder na te denken. Ülkü rent richting de bal. Ülkü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swifty - KIRIKKALE SK 0:1

8e minuut.
Gupffert is nu in balbezit. De Santis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupffert is nu in balbezit. De Santis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santis schiet op doel. Kafkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Uliczka rent richting de bal. Uliczka geeft de bal voor. De Santis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swifty - KIRIKKALE SK 0:2

14e minuut.
Daar is Boşkenar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ülkü speelt de bal door. Klungelig pakt De Santis de bal. Gupffert is nu in balbezit. Gupffert schiet op doel. Kafkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Santis heeft problemen om de bal te vangen. De Santis schiet op doel. Kafkas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gupffert is nu in balbezit. Gupffert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swifty - KIRIKKALE SK 0:3

16e minuut.
Uslanmaz geeft een hoge lob. Inworp. Güneşdoğan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gupffert is nu in balbezit. Gupffert draait met de bal, schiet en ... Kafkas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Soylu met de inworp. Portinaro is nu in balbezit. Portinaro met een sublieme pass. De Santis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft een lange en hoge pass. Uliczka kopt de bal weg. De Santis rent richting de bal. De Santis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uslanmaz trapt de bal weg. Portinaro kopt de bal weg. De Santis rent richting de bal. De Santis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Uliczka is nu in balbezit. Uliczka probeert naar een medespeler te passen. Güneşdoğan met een sublieme pass. De Santis is nu in balbezit. De Santis haalt uit met een fantastische trap. Kafkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De Santis kopt de bal weg. Gupffert is nu in balbezit. Portinaro rent richting de bal. Gupffert rent richting de bal. Gupffert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Aslan is nu in balbezit. Aslan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miquel met een snelle inworp. Uliczka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Ülkü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ülkü geeft de bal voor. De Santis met een sublieme pass. Gupffert heeft problemen om de bal te vangen. Gupffert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Miquel kopt de bal weg. Adabay is nu in balbezit. Adabay speelt de bal door. De Santis rent richting de bal. De Santis haalt uit met een fantastische trap. Kafkas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Portinaro onderschept slim de pass. Daar is Gupffert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gupffert met een sublieme pass. De Santis is nu in balbezit. De Santis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ülkü geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swifty 81%, KIRIKKALE SK 19%.
Swifty - KIRIKKALE SK 0:3

47e minuut.
Miquel kopt de bal weg. Adabay rent richting de bal. De Santis verovert de bal door een tackle van achteren. Uliczka rent richting de bal. Uliczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kafkas trapt de bal weg van het doel. Gupffert met een sublieme pass. Aslan probeert de bal aan de voet te houden. De Santis is nu in balbezit. De Santis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kafkas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swifty - KIRIKKALE SK 0:4

54e minuut.
Portinaro kopt de bal weg. Uliczka rent richting de bal. Uliczka geeft een lange en hoge pass. De Santis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santis haalt uit met een fantastische trap. Kafkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gupffert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupffert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swifty - KIRIKKALE SK 0:5

60e minuut.
Miquel met de inworp. Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka geeft een lange en hoge pass. De Santis rent richting de bal. De Santis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ülkü met een snelle inworp. Gupffert is nu in balbezit. Gupffert geeft een hoge lob. Uliczka is nu in balbezit. Uliczka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Adabay is nu in balbezit. Miquel verovert de bal door een tackle van achteren. Miquel geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Santis de bal. De Santis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Güneşdoğan probeert naar een medespeler te passen. Ülkü is nu in balbezit. Ülkü geeft een lange en hoge pass. De Santis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swifty - KIRIKKALE SK 0:6

66e minuut.
Erzurumluoğlu passt de bal in één keer door. Uslanmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslanmaz passt de bal met de wreef. De Santis rent richting de bal. De Santis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swifty - KIRIKKALE SK 0:7

70e minuut.
De Santis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslanmaz is nu in balbezit. De Santis begaat een overtreding. De Santis krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gupffert kopt de bal weg. Aslan heeft problemen om de bal te vangen. De Santis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Santis draait met de bal, schiet en ... Kafkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swifty - KIRIKKALE SK 0:8

80e minuut.
Miquel kopt de bal weg. Uliczka is nu in balbezit. Uliczka geeft een hoge lob. De Santis is nu in balbezit. De Santis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Portinaro passt de bal in één keer door. Gupffert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupffert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt De Santis de bal. De Santis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü geeft een hoge lob. De Santis is nu in balbezit. De Santis schiet op doel. Aslan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ülkü geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Santis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Güneşdoğan met de inworp. Ülkü geeft de bal voor. De Santis rent richting de bal. De Santis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swifty - KIRIKKALE SK 0:9

86e minuut.
Portinaro speelt de bal door. Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Adabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka onderschept slim de pass. Uliczka geeft een lange en hoge pass. Kafkas bokst de bal weg. Daar is De Santis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Santis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swifty - KIRIKKALE SK 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swifty 84%, KIRIKKALE SK 16%.
Swifty - KIRIKKALE SK 0:10