Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aslanyürek AĞRI KOCAELİSPOR FK
ge. 4 lü Tactiek 442
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 28.7
incredible Schieten weak
solid Passen average
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Rokosza rent richting de bal. Rokosza met een sublieme pass. Šarušić met een sublieme pass. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Rokosza speelt de bal door. Kučava is nu in balbezit. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ... Gruszecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Šarušić de bal. Šarušić passt de bal in één keer door. Kwasibrocki speelt de bal door. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 2:0

8e minuut.
Albat rent richting de bal. Albat passt de bal in één keer door. Murgoci speelt de bal door. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pulina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keskinoğlu met een snelle inworp. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 3:0

21e minuut.
Rokosza rent richting de bal. Rokosza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kučava de bal. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Truffo de bal onder controle te krijgen. Kučava is nu in balbezit. Kučava passt de bal zonder na te denken. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 4:0

27e minuut.
Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza passt de bal zonder na te denken. Aslantaş is nu in balbezit. Kwasibrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasibrocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Gruszecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 5:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šarušić met de inworp. Kučava met een sublieme pass. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 6:0

34e minuut.
Kwasibrocki passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Albat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Grzebaczewski passt de bal met de wreef. Kučava is nu in balbezit. Kučava speelt de bal door. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rokosza rent richting de bal. Albat is nu in balbezit. Albat passt de bal met de wreef. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kučava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučava geeft een hoge lob. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 28%, AĞRI KOCAELİSPOR FK 72%.
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 7:0

47e minuut.
Šarušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kučava met een sublieme pass. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ... Navarro probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Keskinoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rokosza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza passt de bal zonder na te denken. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Albat rent richting de bal. Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki passt de bal zonder na te denken. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Gruszecki bokst de bal weg. Truffo rent richting de bal. Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 8:0

68e minuut.
Kwasibrocki passt de bal zonder na te denken. Albat heeft problemen om de bal te vangen. Kučava met een sublieme pass. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Šarušić rent richting de bal. Šarušić passt de bal in één keer door. Kučava met een sublieme pass. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Rüya passt de bal met de wreef. Šarušić probeert naar een medespeler te passen. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 9:0

81e minuut.
Aslantaş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šarušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kučava geeft de bal voor. Kwasibrocki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci onderschept slim de pass. Murgoci passt de bal zonder na te denken. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Šarušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarušić passt de bal zonder na te denken. Kučava speelt de bal door. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 13%, AĞRI KOCAELİSPOR FK 87%.
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 9:0