Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kahvedo FC Neşet Ertaş SK
Normal Tactiek zorlu 3
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 48.4
average Schieten incredible
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Makowiecki passt de bal met de wreef. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar geeft de bal voor. Kalkan heeft problemen om de bal te vangen. Rondeau geeft een hoge lob. Sezgili bokst de bal weg.

5e minuut.
Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodosiu passt de bal in één keer door. Turčík is nu in balbezit. Turčík geeft de bal voor. Pazgřivec krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar passt de bal in één keer door. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:1

9e minuut.
Turčík passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zillman de bal. Zillman passt de bal met de wreef. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Teodosiu passt de bal in één keer door. Turčík geeft een lange en hoge pass. Hocalar kopt de bal weg. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Osmaniyelioğlu rent richting de bal. Turčík verovert de bal door een tackle van achteren. Turčík speelt de bal door. Zillman rent richting de bal. Zillman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec geeft de bal voor. Klungelig pakt Tekerlek de bal. Zillman rent richting de bal. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Sezgili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:2

19e minuut.
Büyükşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman verovert de bal door een tackle van achteren. Zillman met een sublieme pass. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zillman rent richting de bal. Çukurova verovert de bal door een tackle van achteren. Çukurova passt de bal in één keer door. Hocalar rent richting de bal. Hocalar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:3

23e minuut.
Turčík passt de bal zonder na te denken. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu passt de bal in één keer door. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec schiet op doel. Sezgili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:4

25e minuut.
Zillman passt de bal in één keer door. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar verovert de bal door een tackle van achteren. Hocalar met een sublieme pass. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:5

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodosiu met een snelle inworp. Klungelig pakt Turčík de bal. Turčík geeft een lange en hoge pass. Pazgřivec maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Makowiecki onderschept slim de pass. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pazgřivec de bal. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar draait met de bal, schiet en ... Sezgili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Teodosiu passt de bal in één keer door. Kalkan is nu in balbezit. Makowiecki geeft een hoge lob. Zillman is nu in balbezit. Zillman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rondeau geeft een lange en hoge pass. Daar is Büyükşen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:6

34e minuut.
Osmaniyelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec onderschept slim de pass. Pazgřivec met een sublieme pass. Zillman is nu in balbezit. Zillman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sezgili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kalkan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sümer met een snelle inworp. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Büyükşen rent richting de bal. Zillman onderschept slim de pass. Zillman speelt de bal door. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:7

40e minuut.
Zillman geeft een lange en hoge pass. Büyükşen probeert de bal met de borst te controleren. Turčík rent richting de bal. Turčík geeft de bal voor. Pazgřivec maakt een snoekduik en kopt de bal. Sezgili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Deler onderschept slim de pass. Turčík met een sublieme pass. Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Sezgili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:8

43e minuut.
Rondeau verovert de bal door een tackle van achteren. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Hocalar is nu in balbezit. Rondeau is nu in balbezit. Rondeau geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kahvedo FC 83%, Neşet Ertaş SK 17%.
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:8

46e minuut.
Peçenek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hocalar passt de bal zonder na te denken. Rondeau is nu in balbezit. Rondeau met een sublieme pass. Hocalar rent richting de bal. Hocalar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:9

50e minuut.
Osmaniyelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki passt de bal in één keer door. Hocalar rent richting de bal. Hocalar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:10

53e minuut.
Kolonyacıoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Makowiecki met een sublieme pass. Pazgřivec rent richting de bal. Hocalar is nu in balbezit. Hocalar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:11

57e minuut.
Peçenek geeft de bal voor. Hocalar kopt de bal weg. Tekerlek heeft problemen om de bal te vangen. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Çukurova trapt de bal weg van het doel. Makowiecki kopt de bal weg. Tekerlek rent richting de bal. Pazgřivec verovert de bal door een tackle van achteren. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Sezgili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Büyükşen heeft problemen om de bal te vangen. Makowiecki is nu in balbezit. Makowiecki passt de bal met de wreef. Pazgřivec heeft problemen om de bal te vangen. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:12

62e minuut.
Kolonyacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec onderschept slim de pass. Pazgřivec met een sublieme pass. Zillman rent richting de bal. Zillman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rondeau passt de bal in één keer door. Zillman is nu in balbezit. Zillman passt de bal met de wreef. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Peçenek rent richting de bal. Peçenek passt de bal zonder na te denken. Zillman probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:13

76e minuut.
Klungelig pakt Kalkan de bal. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec passt de bal in één keer door. Zillman is nu in balbezit. Zillman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Zillman de bal. Pazgřivec rent richting de bal. Zillman heeft problemen om de bal te vangen. Zillman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:14

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sezgili niet meer kan verder spelen. Baykal komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Peçenek speelt de bal door. Hocalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocalar met een sublieme pass. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:15

84e minuut.
Sümer rent richting de bal. Sümer geeft de bal voor. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:16

88e minuut.
Kolonyacıoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowiecki passt de bal met de wreef. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kahvedo FC 80%, Neşet Ertaş SK 20%.
Kahvedo FC - Neşet Ertaş SK 0:17