Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panda Fk aslanyürek
Normal Tactiek ge. 4 lü
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 42.6
poor Schieten incredible
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Rüya probeert de bal aan de voet te houden. Rüya met een sublieme pass. Kučava met een sublieme pass. Keskinoğlu rent richting de bal. Keskinoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:1

15e minuut.
Šarušić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kwasibrocki de bal onder controle te krijgen. Karakoçan rent richting de bal. Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:2

24e minuut.
Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza passt de bal zonder na te denken. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:3

27e minuut.
Kučava passt de bal met de wreef. Daar is Šarušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šarušić passt de bal met de wreef. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki schiet op doel. Akköprü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Özel de bal. Akköprü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akköprü speelt de bal door. Keskinoğlu kopt de bal weg. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel. Özel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:4

31e minuut.
Edipoğlu passt de bal met de wreef. Göksu speelt de bal door. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap. Akköprü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:5

38e minuut.
Šarušić speelt de bal door. Murgoci speelt de bal door. Özel is nu in balbezit. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Akköprü bokst de bal weg.

40e minuut.
Šarušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarušić passt de bal in één keer door. Daar is Kwasibrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:6

44e minuut.
Kučava speelt de bal door. Keskinoğlu is nu in balbezit. Keskinoğlu passt de bal met de wreef. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panda Fk 71%, aslanyürek 29%.
Panda Fk - aslanyürek 0:7

47e minuut.
Kučava rent richting de bal. Yollu begaat een overtreding. Kučava is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šarušić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kučava speelt de bal door. Šarušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarušić met een sublieme pass. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Akköprü bokst de bal weg. Daar is Göksu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:8

55e minuut.
Edipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Edipoğlu speelt de bal door. Yollu rent richting de bal. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:9

61e minuut.
Šarušić met de inworp. Kučava is nu in balbezit. Kučava speelt de bal door. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akköprü met een harde bal richting middenveld. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki passt de bal met de wreef. Kučava probeert naar een medespeler te passen. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Akköprü trapt de bal weg. Keskinoğlu kopt de bal weg. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Özel geeft een lange en hoge pass. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya geeft een lange en hoge pass. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:10

72e minuut.
Rokosza haalt uit met een fantastische trap. Akköprü speelt de bal door. Beyaz kopt de bal weg. Kučava is nu in balbezit. Kučava schiet op doel. Akköprü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:11

79e minuut.
Keskinoğlu passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza passt de bal in één keer door. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panda Fk - aslanyürek 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panda Fk 83%, aslanyürek 17%.
Panda Fk - aslanyürek 0:12