Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cypher FC MaKaRaMaSuKo
442 Tactiek k.a
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


10e minuut.
Dévánszki rent richting de bal. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki met een sublieme pass. Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Fay geeft een hoge lob. Azmaner is nu in balbezit. Pyrzanowski begaat een overtreding. Pyrzanowski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dévánszki passt de bal in één keer door. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv geeft de bal voor. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Uebersax verovert de bal door een tackle van achteren. Uebersax geeft een lange en hoge pass. Daar is Fay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Türköne bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uebersax zal de hoekschop nemen. Sandtorv kan de bal niet met de borst controleren. Sandtorv draait met de bal, schiet en ... Türköne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pyrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrzanowski speelt de bal door. Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Susuz de bal onder controle te krijgen. Türköne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Türköne probeert naar een medespeler te passen. Uebersax kopt de bal weg. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki passt de bal zonder na te denken. Cichecki geeft een hoge lob. Daar is Sandtorv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandtorv draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:1

33e minuut.
Cichecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dévánszki is nu in balbezit. Kırıkkale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dévánszki raakt geblesseerd tijdens het duel. Cichecki neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cichecki rent richting de bal. Cichecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:2

35e minuut.
Uebersax met een sublieme pass. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv passt de bal met de wreef. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:3

36e minuut.
Kırıkkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkale passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ardıç de bal. Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv schiet op doel. Türköne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dévánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichecki geeft de bal voor. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv schiet op doel. Türköne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cypher FC 76%, MaKaRaMaSuKo 24%.
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:4

51e minuut.
Uebersax onderschept slim de pass. Uebersax met een sublieme pass. Sandtorv rent richting de bal. Cichecki rent richting de bal. Cichecki geeft de bal voor. Türköne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dévánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:5

55e minuut.
Ardıç is nu in balbezit. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax passt de bal zonder na te denken. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:6

59e minuut.
Papatya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrzanowski speelt de bal door. Sandtorv is nu in balbezit. Sandtorv draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kırıkkale speelt de bal door. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyrzanowski met een snelle inworp. Cichecki geeft een hoge lob. Türköne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Biner heeft problemen om de bal te vangen. Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski passt de bal in één keer door. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:7

69e minuut.
Sandtorv onderschept slim de pass. Sandtorv probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Türköne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:8

70e minuut.
Tolkar met een sublieme pass. Azmaner heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki maakt een afschuwelijke overtreding. Azmaner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Azmaner kan niet meer verder spelen. Adıgüzel komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Biner met een snelle inworp. Siedlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedlecki geeft een lange en hoge pass. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Türköne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:9

76e minuut.
Cichecki geeft de bal voor. Dévánszki rent richting de bal. Fay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dévánszki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sandtorv legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Uebersax is nu in balbezit. Papatya bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax verovert de bal door een tackle van achteren. Uebersax passt de bal zonder na te denken. Dévánszki is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:10

78e minuut.
Adıgüzel met een sublieme pass. Tolkar rent richting de bal. Sandtorv verovert de bal door een tackle van achteren. Sandtorv haalt uit met een fantastische trap. Türköne bokst de bal weg.

79e minuut.
Cichecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pyrzanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Sandtorv de bal. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cichecki met een sublieme pass. Sandtorv probeert de bal met de borst te controleren. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Türköne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:11

82e minuut.
Türköne trapt de bal weg van het doel. Pyrzanowski rent richting de bal. Pyrzanowski passt de bal met de wreef. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sandtorv passt de bal zonder na te denken. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Uebersax verovert de bal door een tackle van achteren. Uebersax geeft een hoge lob. Dévánszki kopt de bal weg. Daar is Sandtorv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandtorv haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:12

88e minuut.
Adıgüzel rent richting de bal. Dévánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Dévánszki probeert naar een medespeler te passen. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cypher FC 77%, MaKaRaMaSuKo 23%.
Cypher FC - MaKaRaMaSuKo 0:12