Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:16
  • Competitiewedstrijd: Α' Εθνική
  • Stadion: Utopia
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28878
Dreamland ARIS Thessaloniki
Ocean J Tactiek vaildr
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.9 gemiddelde waardering 58.7
outstanding Schieten solid
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Özbekoğlu geeft een hoge lob. Kanellakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanellakis met een sublieme pass. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas haalt uit met een fantastische trap. Karabournis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Stravolaimis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - ARIS Thessaloniki 1:0

4e minuut.
Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kanellakis de bal. Kanellakis geeft een hoge lob. Stravolaimis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kilekoglou passt de bal met de wreef. Kanellakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanellakis geeft de bal voor. Stravolaimis maakt een snoekduik en kopt de bal. Karabournis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - ARIS Thessaloniki 2:0

8e minuut.
Özbekoğlu rent richting de bal. Özbekoğlu geeft de bal voor. Stravolaimis kopt de bal weg. Dervas rent richting de bal. Dervas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kilekoglou rent richting de bal. Kilekoglou geeft de bal voor. Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - ARIS Thessaloniki 3:0

16e minuut.
Kilekoglou met een sublieme pass. Kanellakis is nu in balbezit. Kanellakis geeft de bal voor. Stravolaimis krijgt zijn hoofd ertegen. Karabournis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - ARIS Thessaloniki 4:0

17e minuut.
Daar is Melifilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuzzocrea rent richting de bal. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ... Karabournis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - ARIS Thessaloniki 5:0

35e minuut.
Stravolaimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melifilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stravolaimis onderschept slim de pass. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... Karabournis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

42e minuut.
Stavropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Kilekoglou geeft een hoge lob. Stravolaimis rent richting de bal. Stravolaimis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kanellakis met een sublieme pass. Dervas is nu in balbezit. Melifilu begaat een overtreding. Melifilu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamland 23%, ARIS Thessaloniki 77%.
Dreamland - ARIS Thessaloniki 5:0

46e minuut.
Terzoglou komt het veld opgelopen. Kouris komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cuzzocrea passt de bal in één keer door. Leppihalme bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzoglou begaat een overtreding. Terzoglou krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kanellakis rent richting de bal. Kanellakis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nicolau de bal. Kouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouris haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karabournis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Dervas probeert de bal met de borst te controleren. Melifilu probeert naar een medespeler te passen. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ geeft een lange en hoge pass. Laoutaris maakt een snoekduik en kopt de bal. Filantropol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos draait met de bal, schiet en ... Filantropol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - ARIS Thessaloniki 5:1

60e minuut.
Nahum kopt de bal weg. Stavropoulos rent richting de bal. Stavropoulos passt de bal met de wreef. Dervas is nu in balbezit. Dervas schiet op doel. Karabournis bokst de bal weg. Kouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - ARIS Thessaloniki 6:1

61e minuut.
Tsouleas komt het veld opgelopen. Tsoleridis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kanellakis is nu in balbezit. Kanellakis met een sublieme pass. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cuzzocrea de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tsouleas rent richting de bal. Stavropoulos maakt een afschuwelijke overtreding. Tsouleas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papaioannou met een snel genomen vrije trap. Dervas krijgt zijn hoofd ertegen. Karabournis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - ARIS Thessaloniki 7:1

80e minuut.
Stavropoulos rent richting de bal. Papaioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Papaioannou passt de bal zonder na te denken. Dervas rent richting de bal. Dervas schiet op doel. Karabournis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - ARIS Thessaloniki 8:1

87e minuut.
Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau passt de bal zonder na te denken. Kouris rent richting de bal. Dervas is nu in balbezit. Dervas schiet op doel. Karabournis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kouris rent richting de bal. Kouris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamland - ARIS Thessaloniki 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamland 29%, ARIS Thessaloniki 71%.
Dreamland - ARIS Thessaloniki 9:1