Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAGADAS FC PANAGLAIKOS
rek Tactiek jebour..
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 57.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Hajnić met een sublieme pass. Dekavallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilsoy onderschept slim de pass. Adilsoy draait met de bal, schiet en ... Varnalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - PANAGLAIKOS 0:1

5e minuut.
Arechavaleta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adilsoy rent richting de bal. Dekavallas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adilsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adilsoy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Varnalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

9e minuut.
Borşevici verovert de bal door een tackle van achteren. Borşevici geeft de bal voor. Gárdos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdos geeft een lange en hoge pass. Adilsoy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Biton geeft een hoge lob. Daar is Vlahuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy haalt uit met een fantastische trap. Varnalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - PANAGLAIKOS 0:2

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Arechavaleta de bal onder controle te krijgen. Mantos is nu in balbezit. Mantos passt de bal met de wreef. Gonatas is nu in balbezit. Gonatas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Salpeas rent richting de bal. Dinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salpeas verovert de bal door een tackle van achteren. Salpeas geeft een lange en hoge pass. Danaos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kekejyan onderschept slim de pass. Salpeas onderschept slim de pass. Salpeas met een sublieme pass. Smyrnios rent richting de bal. Smyrnios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - PANAGLAIKOS 1:2

32e minuut.
Biton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dekavallas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salpeas geeft de bal voor. Smyrnios is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olivos probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mantos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Danaos krijgt zijn hoofd ertegen. Cəfərzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LAGADAS FC - PANAGLAIKOS 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAGADAS FC 57%, PANAGLAIKOS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAGADAS FC - PANAGLAIKOS 2:2

50e minuut.
Smyrnios geeft een lange en hoge pass. Gonatas is nu in balbezit. Arechavaleta maakt een afschuwelijke overtreding. Arechavaleta krijgt een gele kaart. Gonatas raakt geblesseerd tijdens het duel. Mantos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Smyrnios springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta onderschept slim de pass. Arechavaleta passt de bal in één keer door. Adilsoy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - PANAGLAIKOS 2:3

56e minuut.
Brziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brziak geeft een lange en hoge pass. Gonatas kopt de bal weg. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyrnios draait met de bal, schiet en ... Cəfərzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Biton passt de bal zonder na te denken. Gárdos rent richting de bal. Gárdos met een sublieme pass. Arechavaleta is nu in balbezit. Arechavaleta draait met de bal, schiet en ... Varnalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Mantos onderschept slim de pass. Mantos geeft een lange en hoge pass. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas draait met de bal, schiet en ... Cəfərzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LAGADAS FC - PANAGLAIKOS 3:3

64e minuut.
Kekejyan passt de bal zonder na te denken. Arechavaleta geeft de bal voor. Klungelig pakt Dekavallas de bal. Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas passt de bal met de wreef. Smyrnios is nu in balbezit. Smyrnios schiet op doel. Vajda probeert de bal aan de voet te houden. Cəfərzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Biton bereikt de bal nog maar net als eerste. Salpeas onderschept slim de pass. Salpeas geeft een hoge lob. Danaos maakt een snoekduik en kopt de bal. Cəfərzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - PANAGLAIKOS 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAGADAS FC 44%, PANAGLAIKOS 56%.
LAGADAS FC - PANAGLAIKOS 4:3