Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympiakaras F.C. f.c panathinaikos
Xwris Fortouni Tactiek PAO A`
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
59.5 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten solid
solid Passen formidable
formidable Verdedigen very good


16e minuut.
Pałysz geeft een hoge lob. Andraszak probeert de bal met de borst te controleren. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Burke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - f.c panathinaikos 1:0

23e minuut.
Wałdoch is nu in balbezit. Kataja verovert de bal door een tackle van achteren. Kataja geeft een lange en hoge pass. Šimonka is nu in balbezit. Šimonka draait met de bal, schiet en ... Moralis bokst de bal weg.

39e minuut.
Ágai Kis passt de bal met de wreef. Pałysz met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - f.c panathinaikos 2:0

44e minuut.
Šimonka rent richting de bal. Kataja is nu in balbezit. Kataja passt de bal met de wreef. Budziszewski is nu in balbezit. Budziszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakaras F.C. 44%, f.c panathinaikos 56%.
Olympiakaras F.C. - f.c panathinaikos 2:0

58e minuut.
Loch geeft de bal voor. Kataja is nu in balbezit. Kataja met een sublieme pass. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimonka draait met de bal, schiet en ... Moralis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Andraszak passt de bal met de wreef. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela speelt de bal door. Vardy geeft een hoge lob. Grosso krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wałdoch met een sublieme pass. Pallesen rent richting de bal. Vardy begaat een overtreding. Vardy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakaras F.C. 49%, f.c panathinaikos 51%.
Olympiakaras F.C. - f.c panathinaikos 2:0