Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Force A.O. Barcalakers
DEFF Tactiek BARCALAKERS
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.4 gemiddelde waardering 64.8
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Lakiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mates verovert de bal door een tackle van achteren. Mates probeert naar een medespeler te passen. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak haalt uit met een fantastische trap. Eskić bokst de bal weg.

9e minuut.
Dąbiewicz passt de bal zonder na te denken. Kesküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesküla passt de bal in één keer door. Mates rent richting de bal. Mates draait met de bal, schiet en ... Eskić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
van Rhijn passt de bal in één keer door. Mates is nu in balbezit. Mates passt de bal in één keer door. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak draait met de bal, schiet en ... Eskić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mates rent richting de bal. Lakiotis rent richting de bal. Lakiotis passt de bal zonder na te denken. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz passt de bal zonder na te denken. van Rhijn rent richting de bal. van Rhijn geeft een lange en hoge pass. Ruzak krijgt zijn hoofd ertegen. Eskić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Barcalakers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 54%, Barcalakers 46%.
Force A.O. - Barcalakers 1:0

49e minuut.
Mitkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radzinski rent richting de bal. Radzinski passt de bal zonder na te denken. Nahum rent richting de bal. Nahum schiet op doel. Prado bokst de bal weg. Spanos rent richting de bal. Spanos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Force A.O. - Barcalakers 1:1

53e minuut.
Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz passt de bal met de wreef. Ruzak heeft problemen om de bal te vangen. Ruzak schiet op doel. Kazantzis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
van Rhijn is nu in balbezit. van Rhijn passt de bal met de wreef. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak schiet op doel. Lakiotis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kesküla speelt de bal door. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Ruzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruzak schiet op doel. Eskić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Barcalakers 2:1

64e minuut.
Radzinski onderschept slim de pass. Radzinski passt de bal met de wreef. Ivgi is nu in balbezit. Ivgi geeft een hoge lob. Spanos krijgt zijn hoofd ertegen. Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aab rent richting de bal. Aab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Force A.O. - Barcalakers 2:2

69e minuut.
Mitkov met een sublieme pass. Aab is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Klontiris ... Strafschop! Klontiris krijgt een gele kaart. Aab is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aab legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Barcalakers 2:3

70e minuut.
Dąbiewicz met een sublieme pass. van Rhijn rent richting de bal. Aab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aab krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Papaleo passt de bal zonder na te denken. Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi probeert naar een medespeler te passen. Nahum rent richting de bal. Nahum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ivgi is nu in balbezit. Ivgi geeft de bal voor. Spanos is nu in balbezit. Spanos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mates bereikt de bal nog maar net als eerste. Mates met een sublieme pass. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dąbiewicz met de inworp. Carramiñana is nu in balbezit. van Rhijn onderschept slim de pass. van Rhijn geeft een lange en hoge pass. Ruzak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sós bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov geeft een hoge lob. Aab springt en kopt de bal. Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Barcalakers 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 60%, Barcalakers 40%.
Force A.O. - Barcalakers 2:4