Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Φ.Α.Σ. Νάουσα Pink Panther
bekas Tactiek Terry
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 61.7
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Petrescu geeft de bal voor. Matthews kopt de bal weg. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ... Liberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk passt de bal in één keer door. Matthews rent richting de bal. Matthews schiet op doel. Kalamoukis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Magaña passt de bal met de wreef. Lenk probeert naar een medespeler te passen. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ... Klontiris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrescu passt de bal zonder na te denken. Brzustewicz speelt de bal door. Matthews is nu in balbezit. Matthews draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Brzustewicz probeert naar een medespeler te passen. Lenk is nu in balbezit. Lenk passt de bal met de wreef. Matthews is nu in balbezit. Matthews schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bousios is nu in balbezit. Bousios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Magaña is nu in balbezit. Magaña passt de bal zonder na te denken. Pantazis met een sublieme pass. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews draait met de bal, schiet en ... Liberg bokst de bal weg.

19e minuut.
Petrescu kopt de bal weg. Magaña met een sublieme pass. Matthews is nu in balbezit. Matthews haalt uit met een fantastische trap. Liberg probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - Pink Panther 1:0

19e minuut.
Louis probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka passt de bal met de wreef. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lenk onderschept slim de pass. Lenk passt de bal zonder na te denken. Bousios rent richting de bal. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews schiet op doel. Liberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bousios rent richting de bal. Bousios haalt uit met een fantastische trap. Liberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lenk onderschept slim de pass. Lenk passt de bal zonder na te denken. Matthews is nu in balbezit. Matthews schiet op doel. Liberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

32e minuut.
Ceará is nu in balbezit. Ceará passt de bal met de wreef. Aravanis rent richting de bal. Emvalomenos verovert de bal door een tackle van achteren. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ... Tsakaleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is Kurniawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurniawka passt de bal zonder na te denken. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis schiet op doel. Tsakaleas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - Pink Panther 1:1

40e minuut.
Klontiris geeft een hoge lob. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará passt de bal zonder na te denken. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos schiet op doel. Tsakaleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aravanis geeft een lange en hoge pass. Matthews kopt de bal weg. Bousios rent richting de bal. Bousios draait met de bal, schiet en ... Liberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - Pink Panther 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Φ.Α.Σ. Νάουσα 40%, Pink Panther 60%.
Φ.Α.Σ. Νάουσα - Pink Panther 2:1

46e minuut.
Paidakis komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Lenk is nu in balbezit. Lenk speelt de bal door. Matthews rent richting de bal. Matthews haalt uit met een fantastische trap. Liberg probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vomvolakis komt het veld opgelopen. Lenk neemt de hoekschop. Matthews maakt een snoekduik en kopt de bal. Liberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - Pink Panther 3:1

62e minuut.
Vomvolakis is nu in balbezit. Liantinis rent richting de bal. Liantinis speelt de bal door. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Brzustewicz met een sublieme pass. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamoukis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matthews is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matthews legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Liberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - Pink Panther 4:1

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obrubański komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tsakaleas met een harde bal richting middenveld. Vomvolakis kopt de bal weg. Kalamoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews onderschept slim de pass. Matthews draait met de bal, schiet en ... Liberg bokst de bal weg.

78e minuut.
Cheiletzaris speelt de bal door. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rästas. Rästas krijgt een gele kaart. Lenk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Destounis komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kalamoukis onderschept slim de pass. Kalamoukis geeft een lange en hoge pass. Daar is Petrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará is nu in balbezit. Ceará haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - Pink Panther 4:2

87e minuut.
Lenk is nu in balbezit. Lenk met een sublieme pass. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews haalt uit met een fantastische trap. Liberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Φ.Α.Σ. Νάουσα - Pink Panther 5:2

90e minuut.
Ceará kopt de bal weg. Aravanis rent richting de bal. Aravanis passt de bal met de wreef. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos schiet op doel. Tsakaleas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Φ.Α.Σ. Νάουσα 37%, Pink Panther 63%.
Φ.Α.Σ. Νάουσα - Pink Panther 5:2