Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympiakaras F.C. galaxian
Xwris Fortouni Tactiek manolo
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59.2 gemiddelde waardering 58.5
formidable Schieten very good
solid Passen solid
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Pajukangas speelt de bal door. Popiela speelt de bal door. Galatis is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grosso rent richting de bal. Grosso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Popiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiela haalt uit met een fantastische trap. Babó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - galaxian 1:0

4e minuut.
Hıdır rent richting de bal. Hıdır met een sublieme pass. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympiakaras F.C. - galaxian 1:1

10e minuut.
Kalinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinowski geeft een hoge lob. Crut rent richting de bal. Crut draait met de bal, schiet en ... Moralis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sitek rent richting de bal. Popiela verovert de bal door een tackle van achteren. Omerčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ schiet op doel. Moralis bokst de bal weg.

19e minuut.
Wałdoch onderschept slim de pass. Wałdoch geeft een hoge lob. Scialò rent richting de bal. Scialò geeft een lange en hoge pass. Horvăţ springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pajukangas is nu in balbezit. Horvăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Kirjackis ... Strafschop! Kirjackis krijgt een gele kaart. Horvăţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hârleaţă neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Moralis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - galaxian 1:2

38e minuut.
Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Scialò bereikt de bal nog maar net als eerste. Scialò met een sublieme pass. Crut is nu in balbezit. Crut haalt uit met een fantastische trap. Moralis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scialò neemt de hoekschop. Horvăţ springt en kopt de bal. Moralis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ágai Kis geeft een lange en hoge pass. Grosso kopt de bal weg. Daar is Gawinecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakaras F.C. 50%, galaxian 50%.
Olympiakaras F.C. - galaxian 1:2

49e minuut.
Hıdır zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosso probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ágai Kis kan de bal niet met de borst controleren. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pajukangas zijn tegenspeler op de grond. Pajukangas krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Babó speelt de bal door. Popiela rent richting de bal. Hıdır schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hıdır krijgt een gele kaart. Popiela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grosso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delgado springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Crut is nu in balbezit. Crut probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - galaxian 1:3

79e minuut.
Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă geeft de bal voor. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap. Moralis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - galaxian 1:4

83e minuut.
Grosso is nu in balbezit. Grosso passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Babó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakaras F.C. - galaxian 2:4

88e minuut.
Kalinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinowski passt de bal in één keer door. Scialò rent richting de bal. Daar is Scialò, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scialò haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakaras F.C. 37%, galaxian 63%.
Olympiakaras F.C. - galaxian 2:4