Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akrata ARTAIKOS
4-3-33 Tactiek AMYNTIKO SYSTIMA
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
52.7 gemiddelde waardering 55.6
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Balbi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buza de bal. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ... Zanette probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vürst kopt de bal weg. Daar is Kacperzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacperzak speelt de bal door. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petäjäsmäki verovert de bal door een tackle van achteren. Petäjäsmäki geeft een hoge lob. Farmer kopt de bal weg. Kacperzak is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vürst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Farmer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nechranický geeft de bal voor. Zemek is nu in balbezit. Michniewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zemek raakt geblesseerd tijdens het duel. Caragiale neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Viñas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urpiola geeft een hoge lob. Michniewicz geeft een lange en hoge pass. Piala bereikt de bal nog maar net als eerste. Piala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 39%, ARTAIKOS 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akrata - ARTAIKOS 0:0

50e minuut.
Lengsfeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbi probeert naar een medespeler te passen. Vürst is nu in balbezit. Vürst geeft de bal voor. Kacperzak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - ARTAIKOS 0:1

54e minuut.
Słowiński rent richting de bal. Słowiński passt de bal in één keer door. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale draait met de bal, schiet en ... Viñas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
akrata - ARTAIKOS 1:1

59e minuut.
Buza geeft de bal voor. Inworp. Lengsfeld met een snelle inworp. Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zanette met een harde bal richting middenveld. Vürst kopt de bal weg. Buitenspel voor Farmer. Goede buitenspelval van de verdediging. Baubonne neemt vlug de vrije trap. Caragiale kopt de bal weg. Viñas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Piala rent richting de bal. Michelato onderschept slim de pass. Michelato passt de bal met de wreef. Vürst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vürst geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński passt de bal zonder na te denken. Coito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piala is nu in balbezit. Piala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baubonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Baubonne geeft de bal voor. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale schiet op doel. De bal raakt de paal. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akrata - ARTAIKOS 2:1

84e minuut.
Słowiński met een sublieme pass. Zemek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michniewicz. Zemek raakt geblesseerd tijdens het duel. Nechranický komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akrata 50%, ARTAIKOS 50%.
akrata - ARTAIKOS 2:1