Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIREAUS F.C. StoneCity AFC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Christakis verovert de bal door een tackle van achteren. Christakis geeft de bal voor. Retsos is nu in balbezit. Patsatzoglou is nu in balbezit. Patsatzoglou draait met de bal, schiet en ... Simaioforidis bokst de bal weg. Patsatzoglou is nu in balbezit. Patsatzoglou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kokkineas is nu in balbezit. Kokkineas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Koutroulis de bal onder controle te krijgen. Retsos rent richting de bal. Retsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - StoneCity AFC 1:0

19e minuut.
Patsatzoglou rent richting de bal. Aiginitis onderschept slim de pass. Aiginitis geeft de bal voor. Razelis is nu in balbezit. Razelis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tzortzidis met een snelle inworp. Kokkineas rent richting de bal. Kokkineas geeft de bal voor. Retsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Retsos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Aiginitis probeert naar een medespeler te passen. Vallianos is nu in balbezit. Papaggelopoulos begaat een overtreding. Vallianos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vallianos wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PIREAUS F.C. - StoneCity AFC 1:1

28e minuut.
Patsatzoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Salemenos rent richting de bal. Patsatzoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Patsatzoglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - StoneCity AFC 2:1

36e minuut.
Salemenos onderschept slim de pass. Salemenos geeft een lange en hoge pass. Douros heeft problemen om de bal te vangen. Razelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Razelis haalt uit met een fantastische trap. Mavrakis bokst de bal weg. Razelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skoufos neemt de hoekschop. Salemenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salemenos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Patsatzoglou kopt de bal weg. Retsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salemenos is nu in balbezit. Retsos onderschept slim de pass. Retsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - StoneCity AFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIREAUS F.C. 43%, StoneCity AFC 57%.
PIREAUS F.C. - StoneCity AFC 3:1

58e minuut.
Koutroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patsatzoglou onderschept slim de pass. Patsatzoglou probeert naar een medespeler te passen. Retsos rent richting de bal. Retsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - StoneCity AFC 4:1

66e minuut.
Papacharalabous kopt de bal weg. Klungelig pakt Kokkineas de bal. Skoufos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Razelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razelis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sekeris met een snelle inworp. Patsatzoglou is nu in balbezit. Patsatzoglou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Retsos de bal. Retsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - StoneCity AFC 5:1

74e minuut.
Drakopoulos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Christakis de bal onder controle te krijgen. Patsatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Retsos rent richting de bal. Retsos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Papaggelopoulos geeft een hoge lob. Drakopoulos rent richting de bal. Retsos onderschept slim de pass. Patsatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Patsatzoglou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tzortzidis rent richting de bal. Tzortzidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIREAUS F.C. 35%, StoneCity AFC 65%.
PIREAUS F.C. - StoneCity AFC 5:1