Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edessaikos asteras latsidas fc
frrr2 Tactiek sd
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 36.6
good Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen weak


2e minuut.
Zagdański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salnis passt de bal zonder na te denken. Leško is nu in balbezit. Leško draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Virzi passt de bal zonder na te denken. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski begaat een overtreding. Darski krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Rois speelt de bal door. Virzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamikyan krijgt een gele kaart. Virzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Việt Khoa komt bij de bal en schiet. Adkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rois geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leško is nu in balbezit. Leško draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - asteras latsidas fc 1:0

19e minuut.
Hamikyan rent richting de bal. Salnis begaat een overtreding. Hamikyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Humala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kopýtko springt en kopt de bal. Bordea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheliotis met een snelle inworp. Leško geeft een hoge lob. Năstăsescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Zagdański speelt de bal door. Leško rent richting de bal. Ługowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leško raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Useche bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski is nu in balbezit. Darski met een sublieme pass. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Zagdański onderschept slim de pass. Zagdański passt de bal in één keer door. Cheliotis met een sublieme pass. Virzi is nu in balbezit. Virzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edessaikos 49%, asteras latsidas fc 51%.
Edessaikos - asteras latsidas fc 1:0

55e minuut.
Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa passt de bal met de wreef. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Xudaverdiyev de bal onder controle te krijgen. Paal!

63e minuut.
Cheliotis geeft de bal voor. Useche kopt de bal weg. Klungelig pakt Xudaverdiyev de bal. Leško verovert de bal door een tackle van achteren. Leško haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Năstăsescu trapt de bal weg van het doel. Leško rent richting de bal. Humala verovert de bal door een tackle van achteren. Cheliotis onderschept slim de pass. Cheliotis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Useche verovert de bal door een tackle van achteren. Useche geeft een hoge lob. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakat verovert de bal door een tackle van achteren. Barakat schiet op doel. Bordea bokst de bal weg.

68e minuut.
Việt Khoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche begaat een overtreding. Useche krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Zagdański speelt de bal door. Hamikyan is nu in balbezit. Met opzet legt Cheliotis zijn tegenspeler op de grond. Cheliotis krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Humala rent richting de bal. Humala geeft de bal voor. Polechoński met een sublieme pass. Barakat is nu in balbezit. Barakat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cheliotis probeert naar een medespeler te passen. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański speelt de bal door. Kopýtko rent richting de bal. Kopýtko draait met de bal, schiet en ... Bordea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Xudaverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Leško is nu in balbezit. Xudaverdiyev geeft een lange en hoge pass. Rois is nu in balbezit. Rois draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edessaikos 43%, asteras latsidas fc 57%.
Edessaikos - asteras latsidas fc 1:0