Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Byzas FC PASSOK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Mitropoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsamopoulos de bal. Rodios bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsamopoulos onderschept slim de pass. Tsamopoulos haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Mitropoulos probeert naar een medespeler te passen. Tsamopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Poukamisas is nu in balbezit. Tsamopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsamopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzas FC - PASSOK 0:1

11e minuut.
Drabis geeft een lange en hoge pass. Thessalonikeas is nu in balbezit. Thessalonikeas passt de bal in één keer door. Tsamopoulos rent richting de bal. Tsamopoulos draait met de bal, schiet en ... Bonatsos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzas FC - PASSOK 0:2

12e minuut.
Evaggelatos geeft een hoge lob. Dareiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thessalonikeas begaat een overtreding. Thessalonikeas krijgt een gele kaart. Dareiotis raakt geblesseerd tijdens het duel. Dareiotis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Evaggelatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaggelatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Byzas FC - PASSOK 1:2

33e minuut.
Mitropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitropoulos speelt de bal door. Tsamopoulos rent richting de bal. Tsamopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzas FC - PASSOK 1:3

41e minuut.
Evaggelatos onderschept slim de pass. Thessalonikeas is nu in balbezit. Thessalonikeas passt de bal zonder na te denken. Evaggelatos rent richting de bal. Evaggelatos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byzas FC 64%, PASSOK 36%.
Byzas FC - PASSOK 1:3

46e minuut.
Mitropoulos speelt de bal door. Tsamopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaggelatos verovert de bal door een tackle van achteren. Evaggelatos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Melissanidis geeft de bal voor. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof probeert naar een medespeler te passen. Dareiotis is nu in balbezit. Dareiotis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Rodios bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsamopoulos is nu in balbezit. Tsamopoulos met een sublieme pass. Mitropoulos heeft problemen om de bal te vangen. Mitropoulos haalt uit met een fantastische trap. Bonatsos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodios heeft problemen om de bal te vangen. Bonatsos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kypraios geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Koumantarakis met een harde bal richting middenveld. Tsamopoulos is nu in balbezit. Tsamopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzas FC - PASSOK 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byzas FC 41%, PASSOK 59%.
Byzas FC - PASSOK 1:4