Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partalia A.C. Soukoudaikos
4-1-3-2 Tactiek 2
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.1 gemiddelde waardering 58.2
average Schieten formidable
average Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ geeft de bal voor. Zurxonov is nu in balbezit. Zurxonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Soukoudaikos 0:1

13e minuut.
Barbukov met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurşun de bal. Ramos is nu in balbezit. Barbukov onderschept slim de pass. Barbukov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Zurxonov is nu in balbezit. Zurxonov passt de bal met de wreef. Maher heeft problemen om de bal te vangen. Maher geeft een lange en hoge pass. Kurşun krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Inworp. Świerad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber geeft een lange en hoge pass. Zurxonov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dorobanţ passt de bal zonder na te denken. Cosmescu verovert de bal door een tackle van achteren. Maher is nu in balbezit. Klungelig pakt Maher de bal. Maher haalt uit met een fantastische trap. Korczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Weber geeft de bal voor. Świerad geeft een lange en hoge pass. Cosmescu probeert de bal aan de voet te houden. Zurxonov rent richting de bal. Zurxonov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Soukoudaikos 0:2

34e minuut.
Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber geeft een lange en hoge pass. Weber rent richting de bal. Barbukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbukov draait met de bal, schiet en ... Korczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Soukoudaikos 0:3

39e minuut.
Gorlat passt de bal met de wreef. Vălăhuţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorobanţ. Dorobanţ krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Weber met een sublieme pass. Barbukov is nu in balbezit. Barbukov speelt de bal door. Kurşun is nu in balbezit. Kurşun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Oktar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koller de bal. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun rent richting de bal. Kurşun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Dorobanţ passt de bal met de wreef. Maher is nu in balbezit. Maher passt de bal in één keer door. Zurxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurxonov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partalia A.C. 66%, Soukoudaikos 34%.
Partalia A.C. - Soukoudaikos 0:3

50e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal met de wreef. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Soukoudaikos 0:4

55e minuut.
Maher passt de bal zonder na te denken. Weber heeft problemen om de bal te vangen. Weber passt de bal met de wreef. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun draait met de bal, schiet en ... Korczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Soukoudaikos 0:5

56e minuut.
Maher heeft problemen om de bal te vangen. Maher passt de bal met de wreef. Daar is Kurşun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurşun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Maher rent richting de bal. Maher met een sublieme pass. Zurxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurxonov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sieber verovert de bal door een tackle van achteren. Sieber passt de bal zonder na te denken. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun draait met de bal, schiet en ... Korczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Soukoudaikos 0:6

70e minuut.
Ramos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bober komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczek geeft een lange en hoge pass. Zurxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurxonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partalia A.C. - Soukoudaikos 0:7

89e minuut.
Dorobanţ passt de bal zonder na te denken. Maher is nu in balbezit. Barbukov speelt de bal door. Zurxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurxonov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partalia A.C. 64%, Soukoudaikos 36%.
Partalia A.C. - Soukoudaikos 0:7