Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panathinaikos A.O Fc Paok
433 Tactiek 444 to 352
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 38.5
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Goutas met de inworp. Laskaris probeert naar een medespeler te passen. Bläsing rent richting de bal. Bläsing met een sublieme pass. Gaitero rent richting de bal. De bal raakt de paal. Gaitero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:1

5e minuut.
Maleas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Papaspyropoulos de bal. Gaitero onderschept slim de pass. Gaitero schiet op doel. Karalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:2

6e minuut.
Klungelig pakt Gaitero de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kopelouzos. Gaitero raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorącawoda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bläsing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:3

11e minuut.
Gomez rent richting de bal. Gomez geeft een hoge lob. Gaitero geeft een hoge lob. Papaspyropoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bläsing springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Papaspyropoulos geeft de bal voor. Yanakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanakiev geeft een hoge lob. Laskaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskaris geeft een hoge lob. Paal! Karalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kopelouzos passt de bal in één keer door. Maleas is nu in balbezit. Maleas geeft de bal voor. Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bläsing schiet op doel. Karalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karalis speelt de bal door. Laskaris kopt de bal weg. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:4

28e minuut.
Goutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez onderschept slim de pass. Gomez met een sublieme pass. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kopelouzos heeft problemen om de bal te vangen. Kopelouzos speelt de bal door. Gonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleas verovert de bal door een tackle van achteren. Maleas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:5

36e minuut.
Yıkılmaz speelt de bal door. Daar is Limnaios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaitero verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitero draait met de bal, schiet en ... Karalis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos A.O 81%, Fc Paok 19%.
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:5

48e minuut.
Papaspyropoulos is nu in balbezit. Bläsing verovert de bal door een tackle van achteren. Bläsing passt de bal in één keer door. Gaitero rent richting de bal. Gaitero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Laskaris is nu in balbezit. Laskaris geeft een lange en hoge pass. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero haalt uit met een fantastische trap. Karalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:6

57e minuut.
Gaitero is nu in balbezit. Gaitero passt de bal met de wreef. Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bläsing haalt uit met een fantastische trap. Karalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:7

59e minuut.
Maleas passt de bal zonder na te denken. Bläsing is nu in balbezit. Gaitero rent richting de bal. Gaitero draait met de bal, schiet en ... Karalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:8

63e minuut.
Bläsing speelt de bal door. Klungelig pakt Gaitero de bal. Ntolmadakis begaat een overtreding. Ntolmadakis krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gaitero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorącawoda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Papaspyropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaitero rent richting de bal. Gaitero schiet op doel. Karalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:9

65e minuut.
Laskaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskaris passt de bal in één keer door. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing haalt uit met een fantastische trap. Karalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:10

67e minuut.
Gorącawoda passt de bal zonder na te denken. Gaitero rent richting de bal. Gaitero haalt uit met een fantastische trap. Sakertzis probeert de bal aan de voet te houden. Karalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:11

70e minuut.
Gaitero passt de bal met de wreef. Maleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleas geeft een hoge lob. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero passt de bal in één keer door. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing schiet op doel. Karalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:12

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maleas met de inworp. Gonis is nu in balbezit. Gorącawoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gorącawoda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaitero is nu in balbezit. Gaitero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:13

82e minuut.
Laskaris passt de bal zonder na te denken. Gonis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorącawoda. Gorącawoda krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Voulgaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorącawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorącawoda geeft een hoge lob. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero draait met de bal, schiet en ... Karalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bläsing rent richting de bal. Bläsing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:14

87e minuut.
Gorącawoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gorącawoda passt de bal in één keer door. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing haalt uit met een fantastische trap. Karalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panathinaikos A.O 86%, Fc Paok 14%.
Panathinaikos A.O - Fc Paok 0:15