Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.O.Kavala VOANERGES
Normal Tactiek germas
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 37.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Burin onderschept slim de pass. Burin met een sublieme pass. Rycerz rent richting de bal. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - VOANERGES 0:1

11e minuut.
Burin rent richting de bal. Burin speelt de bal door. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - VOANERGES 0:2

19e minuut.
Koukoulomatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Giermkowski probeert naar een medespeler te passen. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Giermkowski speelt de bal door. Burin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burin passt de bal met de wreef. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fourkalidis kopt de bal weg. Kassavetis is nu in balbezit. Kassavetis met een sublieme pass. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Burin passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Papakonstantis de bal onder controle te krijgen. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - VOANERGES 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.O.Kavala 82%, VOANERGES 18%.
A.O.Kavala - VOANERGES 0:3

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Giermkowski de bal onder controle te krijgen. Salgado is nu in balbezit. Salgado speelt de bal door. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Salgado speelt de bal door. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Papakonstantis is nu in balbezit. Rycerz onderschept slim de pass. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - VOANERGES 0:4

58e minuut.
Kassavetis rent richting de bal. Burin is nu in balbezit. Burin passt de bal met de wreef. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - VOANERGES 0:5

61e minuut.
Acanto passt de bal in één keer door. Ritsonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Rycerz rent richting de bal. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Kechriotis de bal onder controle te krijgen. Burin is nu in balbezit. Burin passt de bal zonder na te denken. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - VOANERGES 0:6

67e minuut.
Ritsonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz onderschept slim de pass. Dramountanis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dramountanis krijgt een gele kaart. Rycerz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rycerz kan niet meer verder spelen. Serrat komt het veld opgelopen. Burin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Dramountanis heeft problemen om de bal te vangen. Serrat is nu in balbezit. Serrat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.O.Kavala - VOANERGES 0:7

76e minuut.
Kechriotis geeft de bal voor. Giermkowski kopt de bal weg. Acanto geeft een hoge lob. Serrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Papakonstantis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salgado met een snelle inworp. Serrat is nu in balbezit. Serrat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.O.Kavala 73%, VOANERGES 27%.
A.O.Kavala - VOANERGES 0:7