Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek team C.A OSASUNA
koulouvaxata Tactiek OSA532
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 50.9
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Smailbegović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gollovitzer kopt de bal weg. Daar is Thomaidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursuc rent richting de bal. Bursuc schiet op doel. Torp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Stais probeert naar een medespeler te passen. Rózga is nu in balbezit. Tsirogiannis onderschept slim de pass. Tsirogiannis schiet op doel. Gremista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - C.A OSASUNA 1:0

27e minuut.
Małek is nu in balbezit. Liapakis onderschept slim de pass. Liapakis passt de bal zonder na te denken. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gollovitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsachiridis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gollovitzer. Tsachiridis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tsachiridis kan niet meer verder spelen. Varopoulos komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Rózga geeft een hoge lob. Bursuc controleert de bal met de borst. Lazanis rent richting de bal. Bursuc onderschept slim de pass. Bursuc schiet op doel. Torp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek team 66%, C.A OSASUNA 34%.
Greek team - C.A OSASUNA 1:0

46e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Małek rent richting de bal. Benard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greek team - C.A OSASUNA 2:0

58e minuut.
Stais heeft problemen om de bal te vangen. Aligiannis rent richting de bal. Aligiannis passt de bal met de wreef. Hubzin is nu in balbezit. Hubzin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Daar is Benard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński passt de bal zonder na te denken. Liapakis rent richting de bal. Liapakis schiet op doel. Gremista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Varopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Oliva rent richting de bal. Oliva geeft de bal voor. Klungelig pakt Aligiannis de bal. Aligiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Kujawiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawiński passt de bal met de wreef. Liapakis is nu in balbezit. Liapakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Rózga de bal. Kujawiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smailbegović. Smailbegović krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tofiqli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek team 53%, C.A OSASUNA 47%.
Greek team - C.A OSASUNA 2:0