Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teopaok4 West Ham F.C
teo523 Tactiek 532 (1)
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
53.6 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Mąka passt de bal in één keer door. Pêra is nu in balbezit. Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miculescu geeft een hoge lob. Pradales krijgt zijn hoofd ertegen. Kociński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Miculescu passt de bal zonder na te denken. Sturla is nu in balbezit. Dirvanauskas speelt de bal door. Pradales is nu in balbezit. Pradales haalt uit met een fantastische trap. Kociński bokst de bal weg.

13e minuut.
Karaivanov probeert naar een medespeler te passen. Pêra is nu in balbezit. Miculescu is nu in balbezit. Miculescu schiet op doel. Pêra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Beliago neemt vlug de vrije trap. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pradales de bal. Pradales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov passt de bal zonder na te denken. Pêra rent richting de bal. Pêra schiet op doel. Reguła probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
da Tia met een sublieme pass. Daar is Veselý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veselý geeft een lange en hoge pass. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
da Tia met een sublieme pass. Wouters geeft de bal voor. Kraniotis is nu in balbezit. Jeannette verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannette draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jeannette raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Latoszek komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra passt de bal zonder na te denken. Pradales is nu in balbezit. Pradales schiet op doel. Kociński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
teopaok4 - West Ham F.C 1:0

29e minuut.
Sturla passt de bal in één keer door. Miculescu rent richting de bal. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Pêra is nu in balbezit. Pêra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sanfilippo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sturla neemt de hoekschop. Pradales krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
teopaok4 - West Ham F.C 2:0

31e minuut.
Mąka geeft een lange en hoge pass. Sturla is nu in balbezit. Sturla met een sublieme pass. Pradales rent richting de bal. Pradales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Karaivanov speelt de bal door. Sturla rent richting de bal. Sturla passt de bal in één keer door. Pradales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teopaok4 - West Ham F.C 3:0

36e minuut.
Mindzhev is nu in balbezit. Sturla onderschept slim de pass. Veselý begaat een overtreding. Veselý krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Putiray is nu in balbezit. Putiray passt de bal met de wreef. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Pradales heeft problemen om de bal te vangen. Pradales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
teopaok4 - West Ham F.C 4:0

44e minuut.
Pradales onderschept slim de pass. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste. da Tia begaat een overtreding. da Tia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teopaok4 24%, West Ham F.C 76%.
teopaok4 - West Ham F.C 4:0

47e minuut.
Miculescu rent richting de bal. Miculescu passt de bal in één keer door. Pradales is nu in balbezit. Pradales haalt uit met een fantastische trap. Kociński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
teopaok4 - West Ham F.C 5:0

54e minuut.
Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miculescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kanownik de bal onder controle te krijgen. Pradales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradales draait met de bal, schiet en ... Kociński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pêra rent richting de bal. Pêra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov passt de bal met de wreef. Sturla is nu in balbezit. Pradales rent richting de bal. Pradales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antonie komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Roch komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Pita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra met een sublieme pass. Sturla heeft problemen om de bal te vangen. Sturla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kanownik de bal. Kociński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Karaivanov speelt de bal door. Daar is Sturla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturla passt de bal met de wreef. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Wouters bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. Pêra passt de bal in één keer door. Roch rent richting de bal. Roch schiet op doel. Kociński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
teopaok4 - West Ham F.C 6:0

83e minuut.
Inworp. Gwalbert met de inworp. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch is nu in balbezit. Roch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Veselý probeert naar een medespeler te passen. Latoszek rent richting de bal. Met opzet legt Antonie zijn tegenspeler op de grond. Antonie krijgt een gele kaart. Latoszek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teopaok4 32%, West Ham F.C 68%.
teopaok4 - West Ham F.C 6:0