Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fournoi Fellas teopaok4
433 Tactiek teo523
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 53.1
average Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


5e minuut.
Karaivanov met een sublieme pass. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie met een sublieme pass. Roch rent richting de bal. Roch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Karaivanov speelt de bal door. Antonie rent richting de bal. Antonie passt de bal met de wreef. Pêra is nu in balbezit. Pêra schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Fellas - teopaok4 0:1

10e minuut.
Gwalbert probeert naar een medespeler te passen. Roch is nu in balbezit. Roch passt de bal in één keer door. Pêra rent richting de bal. Pêra draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pêra schiet op doel. La Rosa speelt de bal door. Amcaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Roch is nu in balbezit. Roch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Fellas - teopaok4 0:2

16e minuut.
Pêra rent richting de bal. Pêra passt de bal in één keer door. Roch rent richting de bal. Roch schiet op doel. Na een snelle pass probeert Funar de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Roch rent richting de bal. Roch passt de bal zonder na te denken. Pêra is nu in balbezit. Pêra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Fellas - teopaok4 0:3

36e minuut.
Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov passt de bal zonder na te denken. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Fellas - teopaok4 0:4

37e minuut.
Sturla is nu in balbezit. Sturla speelt de bal door. Pêra rent richting de bal. Pêra haalt uit met een fantastische trap. Landmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Fellas - teopaok4 0:5

40e minuut.
Hernandez geeft de bal voor. Inworp. Gwalbert met de inworp. Roch is nu in balbezit. Roch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fournoi Fellas 82%, teopaok4 18%.
Fournoi Fellas - teopaok4 0:5

47e minuut.
Pêra is nu in balbezit. Funar rent richting de bal. Pêra onderschept slim de pass. Pêra schiet op doel. Landmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Fellas - teopaok4 0:6

54e minuut.
Funar speelt de bal door. Klungelig pakt Karaivanov de bal. Imboden probeert naar een medespeler te passen. Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla onderschept slim de pass. Sturla passt de bal met de wreef. Roch rent richting de bal. Roch draait met de bal, schiet en ... Landmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch speelt de bal door. Pêra is nu in balbezit. Pêra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Fellas - teopaok4 0:7

66e minuut.
Gwalbert speelt de bal door. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov passt de bal met de wreef. Pêra rent richting de bal. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Antonie de bal. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Sturla rent richting de bal. Sturla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Fellas - teopaok4 0:8

72e minuut.
Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie met een sublieme pass. Pêra is nu in balbezit. Pêra haalt uit met een fantastische trap. Landmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fournoi Fellas - teopaok4 0:9

80e minuut.
Putiray kopt de bal weg. Roch is nu in balbezit. Funar rent richting de bal. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Karaivanov is nu in balbezit. Imboden verovert de bal door een tackle van achteren. Imboden speelt de bal door. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Karaivanov speelt de bal door. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra rent richting de bal. Pêra draait met de bal, schiet en ... La Rosa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sturla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pêra maakt een snoekduik en kopt de bal. Landmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fournoi Fellas 81%, teopaok4 19%.
Fournoi Fellas - teopaok4 0:9